Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új stratégia a Canonnál

Dotkom

Új stratégia a Canonnál

A Canon erősíti kutatási és fejlesztési befektetéseit,
hogy megszilárdítsa az újdonságok bevezetésében játszott vezető szerepét.

A Canon a tavalyi harmadik helyről az IBM mögötti második helyre lépett előre a képalkotási és információs technológiai versenyben 2002-ben az Egyesült Államokban bejegyzett szabadalmai révén.

A technológia megújítása iránti elkötelezettség a Canon globális üzletmenetének központi eleme. Bizonyítja ezt folyamatosan az a kutatásra szánt éves ráfordítás, amely tavaly éves szinten minden eddigi rekordot megdöntve elérte a 233,7 milliárd jent (1,947 millió dollár vagy 1,87 millió euró). Ez az összeg a Canon 2002-es összevont forgalmának 7,9%-a. A „befektetés hozamaként” a Canon folyamatosan új üzleti lehetőségekkel gazdagodik az új technológiák, kutatások és fejlesztések segítségével.

A kutatás és fejlesztés kulcsszerepet játszik a Canon azon ötéves vezetési tervének második fázisában (Excellent Global Corporation Plan), melynek eredményeként a Canon világszerte az összes meglévő fő üzleti területén vezető szerepet kíván szerezni.

A múltban a Canon európai kutatási és fejlesztési központjai a Canon Inc. anyagi támogatásával hozzájárultak a vállalat átfogó technológiai fejlesztéséhez. Ma e központok feladata nem csupán a technológiai fejlesztés a Canon Inc. számára, hanem az új területek, lehetőségek felkutatása és megteremtése Európában, továbbá eredeti technológiák fejlesztése, amelyek jelentősen hozzájárulhatnak a Canon eredményességének növeléséhez a világ minden részén.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés