Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gyorsabb internet a DIGI-nél

Dotkom

Gyorsabb internet a DIGI-nél

A DIGI egy éven belül másodszor növeli az internet sávszélességet optikai hálózatán.

A DIGI optikai hálózatán a napokban ismét növeli internet előfizetői sávszélességét, valamint június 1-el új, még kedvezőbb árú csomagokkal váltja fel meglévő csomagjait lakossági kínálatában. A sávszélesség-növelés minden optikai csomagot egyaránt érint, a legkisebb csomag előfizetőit beleértve, akik mostantól 50/20 Mbps helyett ennek dupláján, 100/50 Mbps sebességgel szörfözhetnek a hálón.

INTERNET-AFRICA-2

Tavaly júniusban a DIGI már 2,5-szeresére növelte optikai hálózatán ügyfelei internet sebességét a korábbi ügyfélbarát előfizetési díjait megtartva. Azonban a cég részéről ez a sebességnövelés csupán előfutára volt az 1000 Mbps sebességű, Magyarország máig leggyorsabb internetcsomagjának 2014. júliusi bevezetésének. Ezen lépések hatása a nemzetközi netfelhasználási adatokat összehasonlító netindex.com kimutatásai alapján Magyarország hálófelhasználás statisztikáiban is látható eredményeket produkált. Magyarország a netindex.com által 2014 júliusában felmért 196 ország közt elfoglalt 40. helyéről a 35. helyre ugrott, jelenleg is tartva ezt a pozíciót az 51,22 Mbps-os, országos átlagletöltési sebességgel. Az országos kábelnet szolgáltatók (ISP) közti ranglistát pedig a DIGI jelenleg is vezeti az ügyfélkörében legfrissebb, májusban mért, 90,97Mbps-os átlagos letöltési sebességgel, mely az országos átlag letöltési sebesség közel kétszerese.

internet3

A DIGI-nél idén június 1-el frissítésre kerülő DIGINet csomagok között mostantól a legkisebb optikai szálas csomag is már 100/50 Mbps sebességű, DIGI okos csomagban rendelve már akár 1890 Ft-os havidíjért. „A DIGI szándéka a jelenlegi sávszélesség-emeléssel és az árak még versenyképesebb kialakításával továbbra is az, hogy a jövő kommunikációs alappillérének tekintett internet minél szélesebb felhasználói rétegekhez eljusson kimagasló minőség mellett, a DIGI-re jellemző megfizethető, elérhető áron. A DIGI új internetárainak jelentős csökkentését jól érzékelteti az is, hogy Magyarország leggyorsabb, 1000 Mbps sebességű lakossági internet-szolgáltatása is 25%-al olcsóbb lesz, így DIGI okos csomagban rendelve már akár 3500 Ft-os havidíjért kaphatunk kimagasló internetelérést” – hangsúlyozta Kállai Annamária, a DIGI marketing managere.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés