Connect with us

Hirdetés

technokrata

Van aki már most fejleszthet a jövő okosórájára

Dotkom

Van aki már most fejleszthet a jövő okosórájára

A Samsung szoftverfejlesztői csomagot adott ki a következő generációs Gear készülékéhez.

A Samsung bejelentette, hogy a világ fejlesztői közösségének tagjai még a piacradobás előtt hozzáférést kapnak a vállalat következő generációs Gear termékének szoftverfejlesztői csomagjához. Az új viselhető mobileszköz a Samsung Gear hetedik generációs okosórája lesz. Ez az első alkalom, hogy a Samsung a hivatalos termékbejelentés előtt megosztja a szoftverfejlesztői csomagját harmadik feles fejlesztőkkel.

„A Samsung a rendkívül gyorsan fejlődő termékkategória vezetőjeként folyamatosan a viselhető mobileszközök fejlesztésén munkálkodik” – nyilatkozta JK Shin, a Samsung ügyvezetője és az IT és Mobilkommunikációs üzletág vezetője. „A vállalat szeretné, ha e nyílt együttműködés révén a fejlesztőkkel és az iparág vezetőivel közösen alakítanák és fejlesztenék az új, mobil életforma egyedülálló felhasználói élményét”.

gearround

Az érdeklődők a Samsung fejlesztői oldalán adhatják le jelentkezésüket, amellyel a közösség tagjává válnak, és csatlakozhatnak a programhoz. A jelentkezőket a későbbiekben emailben értesítik, amelyben megkapják a fejlesztői eszközöket, így ők lehetnek az elsők, akik a szoftverfejlesztői csomaghoz hozzáférve alkalmazásokat fejleszthetnek a következő Gear készülékhez.

További információkért látogasson el a következő weboldalra: http://developer.samsung.com/wearable



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés