Connect with us

Hirdetés

technokrata

Google: Csak megmutatjuk, hogy mi van az interneten

Dotkom

Google: Csak megmutatjuk, hogy mi van az interneten

Reagált a támadásokra a Google.

Tegnap jelent meg hírünk, melyben beszámoltunk arról, hogy a Robert Epstein viselkedéskutató egy kutatására alapozva azt állítja, hogy a Google veszélyt jelent a demokráciára. Ahogy az várható volt, a Google reagált a támadásokra. A cég szóvivője szerint Epstein felvetései alaptalanok, ők pusztán azokat a dolgokat jelenítik meg, melyeket az interneten is megtalálunk.

google-logo-2011-10-25

Ahogy a szóvivő fogalmazott:  “A Google szigorúan védi algoritmusainak sértetlenségét. Az, ha a cég változtatna ezen a hozzáállásán, aláásná a keresési eredményekbe, és a cégbe vetett bizalmat.” 

Epstein-nek egyébként nem ez az első esete, amikor összetűzésbe keveredik a Google-lel, 2012-ben ugyanis a kaliforniai vállalat keresője vírust érzékelt a weboldalán, emiatt pedig egy figyelmeztetést helyeztek el a találati listában. Epstein először  tagadta, hogy bármilyen probléma lenne a saját oldalával és hogy az igazát bizonyítsa, több neves újságnak és Larry Page-nek a cég vezérének is levelet írt. Néhány héttel később azonban beismerte, hogy a honlapját feltörték, ám továbbra is a Google-t hibáztatta, hogy a cég az ő hírnevét rombolja, ahelyett, hogy a fertőzés megtalálásában segítene.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés