Connect with us

Hirdetés

technokrata

Épületfelügyeleti szoftverek: Piacvezető a Schneider Electric

Dotkom

Épületfelügyeleti szoftverek: Piacvezető a Schneider Electric

A Schneider Electric, az energiamenedzsment nemzetközi szakértője bejelentette, hogy a Verdantix független elemző vállalat 2014-es, épületfelügyeleti energiamenedzsment platformokat vizsgáló Green Quadrant® Building Energy Management Software jelentésében a legjobbak közé sorolta a Schneider Electric megoldásait.

A vállalat a piacképesség szerint is a legmagasabb besorolást kapta olyan tényezők összesített értékelése alapján, mint a piaci célkitűzések, a fenntarthatóság, a termékstratégia és -struktúra, a projektmegvalósítás és a hozzáadott érték, illetve a vállalati erőforrások és kapcsolatok.

A jelentés útmutatóul szolgál a felsővezetők és döntéshozók, például a pénzügyi igazgatók, az energiafelhasználásért, a létesítményekért és a beszerzésért felelős vezetők számára. Segítséget nyújt a banki és egészségügyi szektorban működő, üzleti, szállodaipari és szabadidős szolgáltatóknak, biztosítási társaságoknak, média- és kereskedelmi vállalatoknak olyan szoftverszolgáltató kiválasztásában, amelynek segítségével kezelhetik vállalkozásaik energiaellátását, -fogyasztását és -költségeiket, legyen szó csekély környezeti hatású kisvállalkozásokról vagy nemzetközi nagyvállalatokról.

A különböző szervezetek energiagazdálkodási stratégiáinak továbbfejlesztéséhez járulnak hozzá a Schneider Electric épületek energiamenedzsment-optimalizálását szolgáló platformjai. Alkalmazásukkal felügyelhető az energiabeszerzés, áttekinthetően kezelhetők a közműszámlák, elkészíthetők a szén-dioxid-kibocsátással és az energiafogyasztással kapcsolatos jelentések, és csökkenthető a teljes energiaköltség.

26725

A Verdantix jelentése az alábbi szoftvermegoldásokat vizsgálta:

  • A StruxureWare Resource Advisor egy olyan átfogó szolgáltatásként kínált szoftveres (SaaS) platform, amely egyszerű hozzáférést biztosít a teljes vállalatra vonatkozó szén-dioxid-, energia- és egyéb erőforrásadatokhoz, jelentésekhez és összegzésekhez a hatékony energiagazdálkodás és fenntartható stratégiák kialakítása érdekében.
  • A StruxureWare™ Building Operation egy a SmartStruxure megoldás részét képező alkalmazás, mely lehetővé teszi az energia-, a világítás-, a tűzvédelmi és az épületgépészeti rendszerek megfigyelését, vezérlését és kezelését, az energiahasználat optimalizálása, a fogyasztás csökkentése és a környezetvédelem érdekében.
  • A StruxureWare™ Energy Operation egy felhőalapú SaaS-eszköz, amely energiafogyasztásra vonatkozó adatokat gyűjt, hogy a vállalatok optimalizálni tudják azt, és így csökkentsék a működési költségeiket.

„A StruxureWare épületfelügyeleti szoftvercsalád szolgáltatásai, funkciói és kezelhetősége világszínvonalúak. Ezt jól mutatja, hogy a Schneider Electric továbbra is vezető szerepet tölt be az energiamenedzsment és a fenntarthatóság terén” – mondta Matthew Heffley, a Verdantix iparági elemzője.

„Az, hogy a Verdantix jelentése vezető pozícióba sorolt minket, igazolja a Schneider Electric energiamenedzsment és fenntarthatósági megoldásokkal kapcsolatos befektetéseit. Célunk többek közt, hogy megoldásainkkal és eszközeinkkel ügyfeleink növelni tudják üzleti teljesítményüket” – mondta Steve Wilhite, a Schneider Electric energia- és fenntarthatósági szolgáltatásaiért felelős részlegének alelnöke.

További információért arról, hogy a SmartStruxure megoldás hogyan teheti időtállóvá a létesítményeket, és hogyan járul hozzá a hatékonyabb és fenntarthatóbb világ megteremtéséhez, keresse fel a http://www.schneider-electric.com/smartstruxure oldalt.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés