Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az AOL Time Warner beperelte a Microsoftot

Dotkom

Az AOL Time Warner beperelte a Microsoftot

Az AOL ugyan tagadja, hogy megvenné a RedHatet, de attól még ugyanúgy vetélytársa marad a Microsoftnak és az USA-ban ez azt jelenti, hogy időként beperli.

Az AOL azzal vádolja a Microsoftot, hogy hét évig tisztességtelenül versenyzett, és ezzel versenyhátrányba hozta a Netscape-et. Mivel a szövetségi bíróság megállapította, hogy a Microsoft megsértette a trösztellenes törvényt, nincs kifejezetten nehéz dolga az AOL-nak.

Az 1995 óta elszenvedett károk háromszorosát szeretnék megkapni. A tizenkilenc oldalas perirat kifejezetten szórakoztató: mivel tudják, hogy nyert ügyük van, csak az a gondjuk, mit vegyenek bele ebbe a kárértékbe. Reményeik szerint mivel legfeljebb néhányat kiszór a bíró, de a többi benne marad, ezért éppen hogy csak a menedzserek sebességtúllépésért kapott büntetőcéduláit nem sorolták fel.

A szövetségi Microsoft-per eközben folytatódik. Most meg kell állapítania a bíróságnak, hogy mi lesz a Microsoft büntetése. A Microsoft halasztást kért, ezt megtagadták, így március 11-én lesz ez ügyben a meghallgatás.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés