Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nem megy jól az LG-nek

Dotkom

Nem megy jól az LG-nek

Miközben a Samsung szárnyal a mobiltelefonok piacán, addig az LG egy év alatt 13%-kal kevesebb készüléket adott el. Éppen hogy csak volt egy kis nyereség.

Több milliós OLED TV ide, Nexus 4 oda, az LG mindössze 80.75 millió dollár profitot termelt az utolsó pénzügyi negyedévben, mely egyben az egyik legfontosabb időszaka az olyan cégeknek, mint amilyen pont az LG, ugyanis az Ünnepek alatt fogy a legtöbb termék mindenhol. A bevételi oldal 6%-al lett kevesebb a 2011-es utolsó negyedévhez képest, de az üzemi eredmény 342 millió dollárról 1 milliárd dollárra nőtt. A televízió divízió az egész évben 480 millió nyereséget termelt, miközben az utolsó negyedévben összesen 8.6 millió okostelefont adtak el, ami egyben a legjobb negyedévük is volt idén a piacon.

Mit hozhat a 2013? Jönnek a prémium Ultra HD televíziók és a felsőkategóriás OLED tévék, ráadásul egynéhány modell 3D-s feature-t is kapni fog. Emellett várhatóan több Nexus 4 fog fogyni idén, a madarak csiripelik, hogy jön a fehér verzió is belőle, mindemellett jön az Optimus G folytatása, bővül az L-sorozat, jön pár LTE-s készülék F-sorozat néven.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés