Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Ricoh stratégiai befektetése a PTI marketing technológiába

Dotkom

A Ricoh stratégiai befektetése a PTI marketing technológiába

“A nyomtatás és ami mögötte van” kezdeményezés folytatása.

 A Ricoh Company, Ltd. bejelentette, hogy egy jelentős befektetést hajtott végre a web-to-print és személyre szabott marketing megoldások területén vezető PTI Marketing Technologies™ cégbe. PTI Marketing Technologies™ vállalkozói felhasználók és nyomdaipari üzleti vállalkozások számára kínál megoldásokat. A stratégiai befektetést a Ricoh az új marketing párhuzamos irányítási eszközeinek jövőbeni fejlődés növekedésére fogja felhasználni, mely eszközök a vállalkozások és nyomdai kereskedelem folyamatos előrehaladásában és hatékonyabb működésében nyújt segítséget.

A Ricoh ezáltal teljessé kívánja tenni a teljes előállítási folyamatot felölelő nyomdai megoldásokat az ügyfelek számára, biztosítva ezzel az összes szükséges forrást a vállalkozásoknak, hogy marketing szolgáltatókká (MSP) válhassanak, beleértve a marketing automatizációját és a márkamenedzsmentet. A Ricoh globális szinten, mérettől függetlenül biztosítja a vállalatok számára, hogy olyan eszközökkel bővíthessék üzleti vállalkozásaikat, mint például az adatbányászat, a dokumentumkezelő szoftverek, vezető ipari digitális nyomtatók, és egyéb megoldások – mindezekkel versenyképes előnyhöz juttatva az ügyfeleket.

A Ricoh és a PTI olyan új technológiát, szoftvert és piaci szolgáltatásokat fog nyújtani, melyekkel a cégek releváns, többcsatornás marketing kampányokat koordinálhatnak globálisan, regionálisan és helyi szinten egyaránt. A Ricoh már régóta elkötelezett a vállalatok jelentős marketing és üzleti fejlődését elősegítő eszközökkel való támogatásában olyan programokon keresztül, mint például a Business Booster és a Business Driver Program™.

Ezek az értéknövelő kezdeményezések a vállalatok gyors előrehaladását segítik elő a még produktívabb és nyereségesebb üzleti stratégiák elérésében. A Ricoh a PTI vállalatba való befektetésével lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy vállalkozásaikat meghaladó módon, mégis egyszerűen növeljék portfóliójukat csupán egyetlen nyomdai értékesítési csatornán keresztül. Ilyen például a direkt mail, a teljes spektrumot lefedő többcsatornás kommunikációs csatorna, mely értéknövelő mind a saját üzletük, mind pedig az ügyfeleik számára.

“A jelenlegi nyomdai vállalkozások olyan megoldásokat keresnek, mely túlmutat a hagyományos nyomdai szolgáltatásokon, hogy megtarthassák piaci versenypozíciójukat. Ez a Ricoh célja a “ A nyomtatás és ami mögötte van” (“Print and Beyond”) szlogenje alatt elindított  kezdeményezésével – lehetővé téve az ügyfelek bevételének és hatékonyságuk növelését, valamint, hogy nagyobb hatásfokkal csökkenthessék kiadásaikat, függetlenül üzleti vállalkozásaik tervezett irányától. 

2011-ben a vállalatok bejelentették, hogy a Ricoh egy felhő-alapú szoftvermegoldással fogja bővíteni kínálatát, amellyel nagyban bővíthető a nyomdaipar és egyéb média nyomatainak formátum megjelenítése, beleértve a PDF, AFP és HTML formátumokat is, a PTI email alapú SaaS szoftverével (MarcomCentral).  Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a vállalkozások kierjedt ügynökségeket, kereskedőket és másokat is támogathassanak a márkavezetők egyidejű hozzáférhetőségével.

A Ricoh “ A nyomtatás és ami mögötte van” kezdeményezéséről további információt az alábbi oldalon találhat:

http://www.ricoh.hu/about-ricoh/news/2012/ricoh_drupa.aspx



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés