Connect with us

Hirdetés

technokrata

Akvizíciókkal erősít az Ericsson

Dotkom

Akvizíciókkal erősít az Ericsson

Az Ericsson növelte az LG-Ericssonban tartott részesedését, továbbá teljes tulajdonba vette a BelAir Networks vezeték nélküli hálózatitechnológia-fejlesztő vállalatot.

A mobil hálózati berendezéseket gyártó és technológiai szolgáltató  Ericsson részvényvásárlással 50 százalék plusz egy részvényről 75 százalékra növelte részesedését a hálózatüzemeltetőknek testre szabott megoldásokat, mobil- és fix hálózati infrastruktúrát, távközlési szolgáltatásokat, szoftvereket, szélessávú-, hang- és adatátviteli hálózati megoldásokat kínáló dél-koreai székhelyű LG-Ericsson vállalatban.

Az Ericsson közölte azt is, hogy lezárta az észak-amerikai piacon tevékenykedő BelAir 100 százalékos felvásárlását, amelyet idén februárban indított el. A cég a megvásárolt technológiai szakértelemnek, szellemi tulajdonjogoknak, ügyfélszerződéseknek és kapcsolatoknak köszönhetően erősítette pozícióját, az akvizícióval az iparág első integrált WiFi/cellás megoldása jön létre, amely az Ericsson 180 országra kiterjedő globális megrendelői bázisában bevethető.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés