Connect with us

Hirdetés

technokrata

Adobe Photoshop Touch már iPadre is!

Dotkom

Adobe Photoshop Touch már iPadre is!

A régóta várt alkalmazás az Apple iPad 2 készüléken is elérhetővé teszi a Photoshop képszerkesztési funkcióit.

Az Adobe a Mobile World Congress rendezvényen a mai napon bejelentette, hogy az Adobe® Photoshop® Touch alkalmazás már az iPad 2 készülékekhez is elérhető az iTunes App Store* áruházban. Az Adobe Photoshop Touch alkalmazás, amely kifejezetten a táblagépekhez készült, a Photoshop alapvető funkciói mellett új képességeket is kínál a képek létrehozásához és megosztásához. Az alkalmazás az Adobe Creative Suite® által inspirált, hat intuitív érintőképernyős alkalmazásból álló Adobe Touch alkalmazások központi összetevője. Az Adobe Touch alkalmazáscsalád többi tagjának iPad készülékre fejlesztett verziója még ebben az évben várható.

A Photoshop Touch segítségével a felhasználók többrétegű képeket készíthetnek fényképek egyesítésével, végrehajthatják a legfontosabb szerkesztéseket, és professzionális effektusokat használhatnak gyönyörű grafikák készítéséhez, a fényképek retusálásához, a festéshez, az ötletek felvázolásához és sok máshoz. A Scribble Selection Tool használatával a felhasználók egyszerűen kinyerhetik egy kép objektumait, ha bejelölik a megtartani, illetve eltávolítani kívánt részeket. A Photoshop szegélyfinomítási technológiájával még a nehezen kijelölhető, életlen szélű területek kijelölése is egyszerű. A Photoshop Touch alkalmazással a felhasználók gyorsan megkereshetik képeiket és megoszthatják műveiket a Facebook és a Google képkereső integrációjának köszönhetően.

„A felhasználók le lesznek nyűgözve attól, hogy mi mindent hozhatnak létre a Photoshop Touch segítségével az iPad készülékeken” – mondta David Wadhwani, az Adobe digitális médiáért felelős üzleti részlegének alelnöke és vezérigazgatója. „A Photoshop Touch a Photoshop varázslatos képességeit és alapvető funkcióit a táblagépek kényelmes használatával ötvözi, így több millió ember számára teszi elérhetővé a képszerkesztési funkciókat.”

„Az Adobe Photoshop Touch rendkívül kényelmesen használható, és a Photoshop nagyszerű funkcióit kifejezetten az iPad készülékeken való használatra alakítva teszi elérhetővé” – nyilatkozta Brian Yap, a Boxing Clever kreatív igazgatója. „A Photoshop Touch szinte az összes funkciót tartalmazza, amit elképzeltem , például a rétegek, a kiragadási eszközök és a halványítási eszköz által nyújtott lehetőségeket is.”

„Imádom, hogy a táblagépen természetes módszerekkel dolgozhatok. Az Adobe Photoshop Touch használatával a már jól ismert eszközökkel, de sokkal kényelmesebb munkafelületen, újfajta módon készíthetek képeket, amit inkább játékként élek meg, mint munkaként” – fejtette ki Dan Marcolino, a Marcolina Design & MarcolinaSlate tulajdonosa.

A Photoshop Touch mellett az Adobe várhatóan a következő Touch alkalmazásokat is kiadja az iPad készülékre a következő hónapokban: Adobe Collage az inspirációs tablókhoz, Adobe Debut a kreatív munkák bemutatásához és ellenőrzéséhez, Adobe Ideas a vázlatkészítéshez, Adobe Kuler® a színtémák felfedezéséhez és Adobe Proto a webhelyek és mobilalkalmazások prototípusainak elkészítéséhez.

Árak és elérhetőség

Az Adobe Photoshop Touch mától 9,99 dolláros áron kapható az iTunes App Store áruházban. A Photoshop Touch a legtöbb helyen angol nyelvi támogatással érhető el. Az alkalmazás az iOS5 operációs rendszert futtató iPad 2 készülékeken működik. A Photoshop Touch alkalmazásról a www.adobe.com/products/photoshop-touch.html webhelyen talál további információkat. A felhasználók a közösségi visszajelzési webhelyre küldhetik el visszajelzéseiket, amely a következő címen érhető el: http://feedback.photoshop.com/photoshop_family. A felhasználók közvetlenül is kapcsolatba léphetnek a Photoshop Touch csapatával a Facebook oldalon, a Twitter segítségével vagy a Photoshop blogon. A Photoshop Touch használatával kapcsolatos videókat a http://tv.adobe.com/show/learn-photoshop-touch/ webhelyen tekintheti meg.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés