Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt egy remek magyar alkalmazás! Te letöltötted már?

Dotkom

Itt egy remek magyar alkalmazás! Te letöltötted már?

Óriási népszerűségnek örvend a Madárhatározó!

Egyenesen az App Store keresőlistájának élére ugrott az új magyar alkalmazás a Madárhatározó! Sőt, az androidos tulajdonosok is rengeteg alkalommal keresnek rá a programra így a Play Áruház ranglistájának 12. helyén áll a hazai fejlesztés. Pedig a Madárhatározó semmilyen csodafunkcióval nem rendelkezik, mindössze abban segít, hogy meg tudjuk állapítani, hogy milyen madarat látunk.

madarhat1

A programmal a leggyakoribb 157 madárfajtát ismerhetjük fel, ebben pedig 203 madárhang és 269 színes illusztráció segít minket. Böngészés közben nemcsak a madár fajtáját, de angol és latin nevét, természetvédelmi értékét és természetvédelmi besorolását is megtudhatjuk. Sőt, ha még több információra lennénk kíváncsiak, úgy az MME honlapját megnyitva további hasznos adatokat, illetve képeket és videókat is megnézhetünk.

madarhat2

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) és a Farkaskölykök Ifjúsági Egyesület közös munkájával elkészített applikációt két nap alatt nem kevesebb, mint 15 ezer ember töltötte le, ebből 10 ezren Androidra, 5 ezren pedig iOS-re. Igazán jó hír, hogy az elsődleges tapasztalatok alapján a felhasználóknak a tetszését is elnyerte a magyar alkalmazás, hiszen mindkét platformon egyaránt négy- és ötcsillagos értékelések érkeztek a Madárhatározóra.

Forrás: HVG



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés