Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nézz be a LogMeIn új irodájába!

Dotkom

Nézz be a LogMeIn új irodájába!

Átadta innovatív fejlesztőközpontját az egyik legsikeresebb magyar startup.

Bostoni mintára kialakított „InnovationLab”, akusztikai funkcióval bíró padlószőnyeg, ház a házban megoldás, csendessé tett, könnyen mobilizálható terek, kreatív, csapatmunkára ösztönző, ergonomikus designelemek – ez csak pár példa arra, mivel újította meg budapesti fejlesztőközpontját a LogMeIn. Az egyik legsikeresebb magyar startup vállalat célja az volt irodájuk megreformálásával, hogy a jövő fejlesztői olyan környezetben dolgozhassanak, amely otthonos hangulatot biztosít és inspirálóan hat a munkájukra.

Elszeparalt munkaallomas

Átadták az Andrássy Palace-ban a LogMeIn megújult irodáját. Egy földszinti innovációs labort és közösségi teret, illetve két további szintet is újratervezett Matisz Alíz designer, Ondai Orsolya projektmenedzser és a kiviteli tervekért felelős Müller Zsófia, hogy az ott dolgozó fejlesztők még hatékonyabban végezhessék munkájukat. A designer legfontosabb szempontja a tervezéskor egy otthonos, összehangolt munkakörnyezet kialakítása volt, amely lehetőséget teremt az elmélyült egyéni és csapatmunkára egyaránt.

„Nem egy felnőtt játszótér kialakítása volt a célom, hanem olyan produktív munkára ösztönző tér létrehozása, amely a fejlesztőket maximálisan kiszolgálja és segíti. Munkám során a legnagyobb kihívást az akusztikailag és formailag lecsöndesített munkakörnyezet megvalósítása jelentette, ez határozta meg a textíliák, bútorok és gyártók kiválasztását” – mondta az elismert enteriőrtervező.

Fejlesztokozpont (3)

További preferencia volt a terek világosítása, amit a tervező élénk színek használatával, megfelelő lámpatestek kiválasztásával, illetve a válaszfalak lebontásával oldott meg. A legtöbb bútor Vitra gyártmány, amelyek organikus formavilágot követnek, így teremtve meg az egységes atmoszféra alapjait. Az iroda egyik legnépszerűbb eleme a Tyde asztal, amelynek különlegessége állítható magasságában rejlik, ezáltal biztosítva az ülő és álló munkát egyaránt. Az otthonosság érzetét zöld növényekkel és mennyezeti dekorral fokozták. Az IT-szakemberek körében a legnagyobb sikert a napjaink egyterű irodáiban alkalmazott ház a házban megoldás, vagy más néven a „Hut” aratta. Ugyanis ez a félig nyitott, félig zárt irodai sátor védett helyként szolgál a visszavonulásra és a csapatmunkára. A programozók nyugodt munkáját mindezeken felül a relaxszoba biztosítja, amit bármikor igénybe vehetnek a nap folyamán.

Az átalakítás eredménye egy olyan akusztikailag lecsendesített és esztétikailag harmonikus, minőségi, kényelmes iroda, amely barátságos érzetet nyújt a LogMeIn munkatársainak, hiszen a vállalat minden fejlesztő álommunkahelyének megvalósítására törekszik a budapesti központban.

Fejlesztokozpont (4)

„A magyar alapítású szoftverfejlesztő cég a digitális világ leggyorsabban fejlődő SaaS (Software as a service) vállalkozásainak egyikeként kiemelkedően fontosnak tartja a fiatalok képzését, a tehetségek toborzását és munkaerőként való alkalmazását, ezért is volt nagy jelentősége beruházásunknak” – tette hozzá Timothy „TJ” Ewing nemzetközi fejlesztésért felelős alelnök.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés