Connect with us

technokrata

Újabb zseni a láthatáron? Megérkezett Will.i.am okosórája

Viselhető Tech

Újabb zseni a láthatáron? Megérkezett Will.i.am okosórája

A Pulsnak nincs szüksége okostelefonra a működéshez.

A Black Eyed Peas frontembere, Will.i.am a minap lerántotta a leplet saját technológia cégének (i.am+) okosórájáról, mely megdöbbentően átgondolt koncepcióban született meg.

A Puls névre keresztelt kiegészítőnek nincs szüksége okotelefonra a funkciók eléréséhez, ellentétben a legtöbb piacon lévő termékkel, hiszen saját SIM kártyával rendelkezik. Ennek köszönhetően a 3G kapcsolatot is támogatja, így tényleg értelemet nyerhet az okosóra ötlete az emberek szemében.

Az eszköz szakít a hagyományos órák kialakításával és leginkább egy karkötőhöz hasonlítható. Zsenialitása egyrészt abban rejlik, hogy szíjában helyezték el az akkumulátort így bőven volt hely az egyéb hardvereknek, mint például egy Qualcomm Snapdragon processzornak, 1 GB RAM-nak, 16 GB belső tárhelynek és saját Wifi antennának. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül saját virtuális asszisztensét sem, mellyel más szoftvereknél ismert alapfunkciókat érhetünk el (ébresztő, naptár bejegyzés, emlékeztető stb.)

Mint már korábban is említettük egy zenestreamelő szolgáltatással érkezik az eszköz, hiszen mégiscsak egy zenészről beszélünk. Sajnos áráról és elérhetőségéről még nem tudunk sokat, de Will.i.am és csapata számos más terméket is fejlesztett az eszközhöz, például hangszórókkal ellátott hátizsákot, lépésszámláló cipőt, és beépített akkumulátorral rendelkező kabátot is.

Véleményünk szerint kimondottan eszes a kialakítás és a teljes koncepció túlszárnyalja a konkurens termékek túlnyomó többségét. Biztosan hallani fogunk még a Puls-ról, így jobb ha észben tartjuk a lenyűgöző okosóra nevét.

 Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák