Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nem is gondolnád, kivel beszélgethetsz a Microsoft Twitter fiókján

Dotkom

Nem is gondolnád, kivel beszélgethetsz a Microsoft Twitter fiókján

Igazán izgalmas a Microsoft új projektje.

A Microsoft saját fejlesztésű chatrobotja minden kérdésre válaszol, amit Twitteren feltesznek neki. Angolul kell kérdezni és Tay egyből reagál, méghozzá a maga módján elég illedelmesen. A gép a cég leírása szerint egy tiniként viselkedő negyvenes férfi.

microsoftai

A virtuális asszisztens rendszeresen használ szlenget, járatos a fiatalok netezési szokásaiban és még GIF-eket is küld, ha azt érzi jónak. Nem csak az egyik legnépszerűbb közösségi oldalt használja, hanem a GroupMe-t és a Kik-et is. Privát üzenetben is kérdezhetünk tőle, ha úgy szeretnénk. A Twitter fiókja is hasonlít egy tinilányéra. A kép és a színvilág is egy 16 éves kamaszra emlékeztet.

A robotot a Microsoft Technology and Research és a Bing közös munkájának köszönhetjük. A cég természetesen egyre tovább akarja fejleszteni és igyekeznek minél tökéletesen mesterséges intelligenciát létrehozni. Mesél vicceket és meme-t is készít, ha megkérik rá. Később a telefonok és a számítógépek személyi asszisztense lehet majd Tay, mert a válaszadási képességei messze jobbak, mint a mostani Siri-nek meg Cortana-nak.

Forrás: Origo



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés