Connect with us

technokrata

Már nem kell sokat várni: hamarosan visszatér a Nokia!

Men are silhouetted against a video screen with an Nokia logo as he poses with an Nokia Lumia 820 and Samsung S4 smartphones in this photo illustration taken in the central Bosnian town of Zenica

Kütyük

Már nem kell sokat várni: hamarosan visszatér a Nokia!

2017. elején jönnek az új telefonok!

Az már régóta nem titok, hogy a Nokia márkanév az MHD cégnek köszönhetően visszatér az okostelefonos piacra, hiszen már májusban bejelentették, hogy hamarosan androidos eszközökkel jelentkeznek. A volt Nokia alkalmazottakból álló új csapat az elmúlt hónapokat kemény munkával töltötte, most pedig egy közleményben tudatták a  lelkes rajongókkal, hogy már nem kell sokat várni.

nokialogo

Az első modelleket ugyanis néhány héten belül, 2017. elején mutatják majd be. Mivel a volt-Nokia üzemek már a Microsofthoz tartoznak, ezért a vállalat meg sem próbálkozik a saját gyártással, helyette a Foxconnra bízzák az eszközök összeszerelését.

Bár a közleményből nem tudhattuk meg, hogy mely készülékekkel jelennek meg az első időszakból, az biztos, hogy a D1C köztük lesz, hiszen erről már több információ is kiszivárgott. Az androidos Nokia Qualcomm Snapdragon 430 lapkakészlettel, 3 GB RAM-mal és egy 13 megapixeles kamerával versenyzik majd a vásárlók kegyeiért.

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle