Connect with us

Hirdetés

technokrata

Felszállnak az égbe a GoPro kamerái

Dotkom

Felszállnak az égbe a GoPro kamerái

Megérkezett a cég legújabb eszköze, a Karma drón.

Bemutatta első drónját a GoPro. Az akciókameráiról ismerté vált vállalat a Photokina rendezvényen leplezte le legújabb modelljét, amelyet Karma névre kereszteltek. A készülék a Hero 4-es akciókamerák mellett a Hero 5 és Hero 5 Session típusokkal is használható.

A négy propellerrel ellátott drónon egy háromtengelyes gömbcsukló biztosítja a kamerák stabilizálását, a fejlesztők szerint így még szélben is jó minőségű lesz a felvétel. Sőt a különleges csukló le is szerelhető a drónról, így kézben fogva is remegésmentes marad a kép.Érdekesség, hogy a fejlesztők egy olyan programot is készítettek a drónhoz, amit telepítve akár harmadik fél is figyelemmel kísérheti, hogy mit lát a drón.

goprokarma

Az újdonsághoz egy speciális tokot is készítettek a fejlesztők, így a hordozása is megoldott, sőt a repülőtereken bekövetkező esetleges nagyobb esések miatt sem kell aggódni. Talán nem meglepő, hogy a Karma egyáltalán nem olcsó, egyetlen példányáért  799 dollárt (221 ezer forint) kérnek majd. Ha valakinek kamerával együtt van szüksége az újdonságra, az megveheti akár a Hero 5 Session-nel vagy a Hero 5-tel együtt, így 999-1099 dollárba (276 ezer – 305 ezer) forintba kerül a modell.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés