Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobilon is a Saul fia volt a legnépszerűbb

Nincs kategorizálva

Mobilon is a Saul fia volt a legnépszerűbb

Az Oscar-díjas Saul fia című film az egy éves Vodafone Red Mozi történetének eddigi legsikeresebb filmje.

A Red Mozi szolgáltatás a tesztidőszak után hivatalosan 2015. június elsején indult el és az elmúlt 12 hónapban a nézők mintegy 1500 terabyte (WiFi és 3G/4G mobil) adatforgalommal néztek filmeket, sorozatokat.

A Saul fia április elseje óta érhető el a Red Moziban és az eddigi adatok szerint a Red Mozi felhasználók közel fele látta már a Red Mozi történetében legnézettebb filmet. Az online premier hetében Nemes Jeles László filmje a Vodafone Red Mozi-beli  nézettsége alapján a magyar mozis nézettségi lista Top 10-ben is benne lett volna.

RED MOZI TOP 10

Az indulás óta

1. Saul fia
2. A Wall Street farkasa
3. Felcsípve
4. Csingiling: A szárnyak titka
5. Herkules
6. Rontó Ralph
7. Toy Story 3
8. Az oroszlánkirály 3 – Hakuna Matata
9. Neveletlen hercegnő 2: Eljegyzés a kastélyban
10. A Robinson család titka

A Red Mozi szolgáltatás a Vodafone Red Medium EU és a Red Extra EU ügyfelek előfizetési csomagjának része, a többi Red szolgáltatás-csomaggal rendelkező ügyfél, valamint a MobilNet, illetve HomeNet előfizető számára egy hónapos díjmentes próbalehetőséget biztosít a Vodafone. A próbahónapban a szolgáltatás díját a Vodafone állja, és a Red Mozi mellé a Red Basic csomaggal rendelkező ügyfelek még az adatkeretükön túl 1GB adatot is felhasználhatnak, ami mintegy  átlagosan 60 perc filmnézésre elegendő.

A Red Mozi több ezer filmből és sorozatból álló kínálata hetente legalább egy Red Premier filmmel gazdagodik – a DVD megjelenéssel szinte egy időben.  Az elkövetkezendő hetekben olyan népszerű filmek lesznek megtekinthetőek Red Premierként, mint  a Nagyfater elszabadul, Robert De Niro főszereplésével,  az ausztrál animációs film, Blinky Bill: A film vagy éppen  az  egész estés francia 3D-s számítógépes animációs film, a Münó, a holdbéli manó.

vodafoneredmozi

A premier filmek egy hétig külön díj nélkül nézhetőek meg, ezért érdemes beállítani az alkalmazáson belül a Red Premier értesítőt, hogy senki ne maradjon le az újdonságokról.

A Red Mozit akár öt különböző eszközzel is lehet használni, ezek közül kettőn akár párhuzamosan is mehet bármely tartalom lejátszása, vagyis akár nem kizárt, hogy a család tagjai egy időben két filmet, vagy sorozat epizódot is nézzenek.

A családi szórakozás biztonsága érdekében természetesen a szülők korlátozhatják, hogy a gyermekeik a kínálatból mit nézhetnek meg. A jelszóval védett gyermekzár az előfizetéshez tartozó okostelefonon állítható be és néhány kattintással biztosítja, hogy a gyermekek csak az életkoruknak megfelelő filmeket nézhessék meg.

A Vodafone Red Mozi mobil alkalmazás Android és iOS eszközökre tölthető le, és a piacon egyedülálló módon számítógéppel a www.redmozi.hu címen is elérhető.



Szólj hozzá!

További Nincs kategorizálva

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés