Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kapható hazánkban az LG D2343 CINEMA 3D monitor

Dotkom

Kapható hazánkban az LG D2343 CINEMA 3D monitor

A FULL HD felbontású, új LG CINEMA 3D monitor az IPS panel révén megdöbbentően élethű színeket nyújt.

Az LG Electronics hazánkban is piacra dobja a Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai vásáron (CES) januárban bejelentett CINEMA 3D technológiájú D2343-as monitorát. A készülék FULL HD felbontást és Dual Play funkciót kínál, amit a kivételes színhűséggel bíró IPS kijelzőn élvezhetünk. A monitor 23 hüvelykes méretben kerül a boltok polcaira.

Az LG D2343-as monitorban egyaránt megtalálható a gyártó által kifejlesztett CINEMA 3D technológia és a kiemelkedő színhűséggel bíró IPS panel. A polarizált 3D megoldás (amit CINEMA 3D technológiának nevezünk) bizonyítottan villódzásmentes képet biztosít, amelyet könnyű, akkumulátor nélküli CINEMA 3D szemüvegekkel nézhetünk. Az LG televízióinál már megismert CINEMA 3D technológia a D2343-as monitor esetében is képes a 2D-ről 3D-re történő konvertálásra. A 3D Effekt móddal pedig élesíteni lehet a megjelenített alakok vagy tárgyak széleit a minél tökéletesebb mélységérzet és egyenletes megjelenítés érdekében. A páratlan 3D élményt élethű színekkel egészíti ki az IPS panel, amely tiszta képet biztosít egyenletes színátmenetekkel a kevésbé változó színhőmérsékletnek köszönhetően.

A D2343-as monitor Dual Play funkciója az osztott képernyős játékokat úgy teszi élvezetesebbé, hogy mindkét játékos teljes képernyőn látja saját játékterét, ugyanazon a készüléken. A technológia szintén a polarizált képmegjelenítésen alapul: a játékhoz könnyű és töltést nem igénylő, speciális Dual Play szemüvegre van szükség.

 

A monitor kivételes képmegjelenítéséhez hozzájárul a Mega Kontrasztarány, a Full HD és az LG SUPER+ felbontás is. Utóbbi vívmánya, hogy az eredetileg „hagyományos”, azaz nem HD tartalmakat HD felbontáshoz hasonló minőségűvé alakítja át, így elfelejthetjük az elmosódott körvonalú képeket.

A monitort 5 000 000:1-es Mega Kontrasztarány technológiával vértezték fel, amely javítja a képek világosságát és tisztaságát. Ráadásul a nagy betekintési szögnek köszönhetően kiemelkedő képminőséget élvezhetünk akár akkor is, ha 178 fokos szögből nézzük a monitort.

 

A nagyfelbontású tartalmak fogadásáról a D2343 HDMI bemenete gondoskodik. A kábelvezető pedig segít rendet tartani a kábelek rengetegében, ha pedig helyet szeretnénk spórolni, a monitor a tévékhez hasonlóan falra is szerelhető. A készülék használatával a korábbi LED monitorokhoz képest több energiát takaríthatunk meg.

 

A D2343 monitor ajánlott bruttó fogyasztói ára: 59 990 forint

 

Termékjellemzők

D2343 monitor

Méret

23″ (58,42 cm)

Paneltípus

IPS

Színtartomány (CIE1976)

72%

Színmélység

16.7M

Képarány

16:09

Felbontás

1920×1080

Fényerő 2D

250 nit

Fényerő 3D

100 nit

Kontrasztarány

5000000:1 (Mega)

Válaszidő (on/off)

14ms

Válaszidő (GTG)

5ms

Látószög

178/178

Bementek

D-Sub, DVI-D, HDMI, fülhallgató

Egyéb tulajdonságok

3D effekt, intelligens felbontás, Plug&play funkció, Szuper-energiatakarékos működés

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés