Connect with us
Hirdetés

technokrata

Ugye te is érzed, milyen finom a babád bőre?

babakozmetikumok

Tipp

Ugye te is érzed, milyen finom a babád bőre?

Ugye te is érzed, milyen finom a babád bőre?

Biztosan nem kell bemutatni, hogy milyen felemelő érzés, amikor babád pihe-puha bőréhez érsz. Elszabadulnak az örömhormonok, és egyben megkezdődik az aggódás is, hogy minden rendben legyen a kis bőrével, és hogy a megfelelő ápolásban tudd részesíteni.

Nagyon jól érzed, hogy a babád bőrének sokkal finomabb ápolás kell, mint a te felnőtt bőrödnek, így mindenképpen azt javasoljuk, hogy megfogadva a NiKiCa Bababolt jó tanácsait, csakis jó minőségű, kifejezetten a babák számára kifejlesztett kozmetikummal gondozd kisbabádat.

Ha így teszel, nemcsak, hogy tovább megmarad a puhaság, de szinte biztosan el is tudsz kerülni mindenféle allergiás reakciót.

A negyedik trimeszter nehézségei

Aligha van nehezebb-könnyebb időszak, mint a babád első három hónapja. Amikor össze ugyan még nem koszolja magát, de a napi rengeteg pisis és kakis pelus bizony egészen ki tudja kezdeni a bőrét.

Nem beszélve a fejbőréről, melyet ha nem ápolsz gondosan, hamar megjelenhet a koszmó.

Aztán persze gondoskodni kell a köldökcsonkjáról is, szóval ez az időszak extrém figyelmet és gondoskodást követel meg minden szülőtől.

Aztán némileg persze könnyebb lesz a helyzet, hiszen már csak a napi tisztálkodás marad a porondon. Persze az is feladja majd a leckét, de már teljesen más módon!

Ahogy nő a babád, úgy lesz egyre könnyebb

Ugye téged is ezzel nyugtat mindenki? Hogy csak az eleje olyan nehéz… Hogy csak várd meg, míg elindul.

No, készülj fel, akkor jön a feketeleves, persze szeretetteljesen viccesen.

Ugyanis a kis felfedezők úgy belelendülnek a tevékenységeikbe, hogy egy sima étkezés, egy homokozás vagy akár egy virágöntözés is olykor olyan koszba és káoszba torkollik, hogy nem úszod meg a fürdetést. Épp ezért kifejezetten fontos, hogy bőrkímélő, kisbabák számára speciálisan kialakított formulájú tisztálkodószerekkel érj babád bőréhez, ha már naponta többször csutakolni kell a kis rosszcsontot! Kerüld el a könnyes hajmosásokat, használj könnycseppmentes samponokat. Óvd a testét a természet elemeitől: krémmel védd attól, hogy szárazra fújja a szél, vagy károkat okozzon védtelen bőrén a nap!

Ha nem szeretnél lyukra futni, akkor válassz a NiKiCa Bababolt kiváló minőségű babakozmetikumai közül, és megnyugodhatsz, hogy babád bőre a legjobbat kapja!

A bőrápolás a szeretet egyik formája

Igen, így is ki tudod fejezni, hogy mennyire szereted a babádat. Azzal, hogy a számára tökéletesen megfelelő kozmetikumokkal kényezteted nap mint nap.

Hogy esténként egy csendes szeánsz keretében elengeditek a napot, készültök az éjszakára, valamint egy újabb napra, amikor a kis felfedező újra nekiindul feltérképezni a lakást, a kertet, az utcát, a játszóteret tudván, hogy bőre fel van vértezve, és bárhogy is piszkolja össze magát, este szeretetteljes és illatos gondoskodás várja!

További Tipp

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés