Connect with us
Hirdetés

technokrata

Itt a kisgyerekes szülők új kedvenc alkalmazása, a BabyHello

App

Itt a kisgyerekes szülők új kedvenc alkalmazása, a BabyHello

Itt a kisgyerekes szülők új kedvenc alkalmazása, a BabyHello

A nagysikerű, a várandósság időszakát segítő PregHello után már elérhető a kisgyerekekre fókuszáló BabyHello mobilalkalmazás is.

Az applikáció a gyermekek első két évével kapcsolatban ad hasznos tanácsokat, információkat. Az ingyenes applikáció már elérhető Androidon és iOS-en.

Magyarországon jelenleg nem érhető el olyan tudástár, amely egy helyen gyűjti össze a gyermekek neveléséhez, fejlesztéséhez szükséges ismereteket, sőt a szülők gyakran egymásnak ellentmondó állításokkal, tanácsokkal találkozhatnak a magyar nyelvű weboldalakon. Erre kínál megoldást a BabyHello applikáció, amely a kisbabák első két évében felmerülő kérdésekre nyújt a hazai viszonylatokra specializálódott szakmai válaszokat és közérthető információkat.

Az applikációban magyar egészségügyi szakértők osztják meg tudásukat a szülést követő testi és lelki változásokról, a szülővé válás folyamatáról és a kötődés kialakulásáról. Ismertetik, hogyan fejlődnek hónapról hónapra a kisbabák, illetve milyen tulajdonságokra, képességekre tesznek szert az adott életkorban. Az alkalmazás tudástárában olyan témákról is olvashatnak a felhasználók, mint a babápolás, a szülés után bekövetkezett testi változások, a cumizás és ujjszopás kérdésköre, a fogzás, vagy épp a babák évszakok szerinti öltöztetése. Mindemellett az applikáción 400 fejlődést segítő játékötlet közül válogathatnak a szülők. A BabyHello tartalmai a magyarországi viszonylatokra épülnek, például adminisztrálhatók a szükséges orvosi vizsgálatok és naplózhatók a kötelező oltások.

„Várandósságom alatt, majd kisgyermekes szülőként is szembesültem azzal, hogy mennyire nehéz rátalálni azokra a szakmailag is hiteles információkra, amelyek a leendő vagy kisgyerekes szülők minden felmerülő kérdésére, aggodalmára megnyugtató választ adnak. Ennek a hiánynak az orvosolására indítottuk el 2020-ban a PregHello alkalmazást, amit azóta több, mint 250 ezren töltöttek le. Hatalmas öröm számunkra, hogy ilyen sok szülőnek könnyíthettük meg az információszerzését, és hogy a BabyHello applikációval egy teljesen új szülői kört támogathatunk a gyereknevelésben”

– mondta el Németh Nóra, a PregHello és a BabyHello alkalmazások ötletgazdája és tulajdonosa.

A tudástár mellett személyesebb funkciók is találhatók az alkalmazásban. A Napló funkcióval a szülők például a legszebb pillanatokat őrizhetik meg fényképek és rövid bejegyzések formájában, amelyeket később akár pdf formátuman ki is exportálhatnak.

A 2022-ben az Év Applikációjának választott PregHello és a frissen bejelentett BabyHello applikációk egyaránt elérhetőek Androidon és iOS-en. A BabyHelloval kapcsolatos további információért látogasson el az alkalmazás hivatalos weboldalára.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További App

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés