Connect with us

technokrata

Javítaná a tartozékok csatlakoztathatóságát az Apple

Tablet

Javítaná a tartozékok csatlakoztathatóságát az Apple

Még több mágnes kerülne az iPad-ekbe.

Kétségtelen, hogy az Apple készülékek rendelkeznek a legnagyobb tartozék háttérrel, a gyártók ugyanis öntik magukból az iKütyükhöz készített kiegészítőket. Sajnos azonban ezek legtöbbször nem igazán illeszkednek a készülékek letisztult formavilágához, ez pedig szemet szúrt az Apple-nek.

14.02.20-Magnet-2

A kaliforniai gyártó már 2011 óta alkalmazza ugyan az iPad előlapjába épített mágneses rendszert melynek hála külön csatlakozó nélkül pattinthatóak fel a vállalat képernyőt védő takarói. Most ezt a rendszert fejlesztenék tovább, a legújabb, az Apple Insider által felfedezett szabadalmuk ugyanis egy minden eddiginél komolyabb rendszert ír le, mely nemcsak, hogy jóval több helyen tartalmazna mágneseket, de ezek már egyfajta vezérlőként is szolgálnának, melyet az operációs rendszer kezelne. Így lehetőség nyílna két táblagép együttes összekapcsolására, vagy újfajta tartozékok kezelésére is.

14.02.20-Magnet-4

Arról egyelőre nincs információ, hogy az Apple mikor építené be ezt a megoldást a készülékeibe, elképzelhető, hogy már az idei iPad modellekben találkozhatunk az újdonsággal.Szólj hozzá!

További Tablet

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin