Connect with us

Hirdetés

technokrata

Négy új táblagépet leplezett le az Asus

Tablet

Négy új táblagépet leplezett le az Asus

Minden méretkategóriában jelentkezett új modellel a tajvani vállalat.

A Samsung és a Sony mellett a tajvani vállalat sem tétlenkedett, hiszen négy új táblagépet lepleztek le Berlinben.

Asus Transformer Pad TF701T

A fém házzal borított újdonságba egy négymagos, 1,9 GHz-en üzemelő Tegra 4 processzor került, amit egy 72 magos GeForce GPU segít. A 8,9 mm vékony TF701T egy 10,1″-es IGZO-TFT IPS panellal rendelkezik melynek felbontása 2560 x 1600 pixel.

asus1

Az 5 megapixeles hátoldali és 1,2 megapixeles előlapi kamerával rendelkező Transformer Pad SonicMaster technológiával felvérzetett sztereó hangszórókkal rendelkezik.  A billentyűzettel egybeépített dokkoló HDMI és USB 3.0 támogatással rendelkezik illetve 13 óráról 17re növeli az akkumulátor üzemidejét.

Asus MeMO Pad 10 és MeMO Pad 8

A MeMO Pad sorozat két újdonsága nagyrészt megegyezik a felszín alatt, a leglényegesebb különbség a kijelzők méretében keresendő. Mindkét modellbe egy 1280 x 800 pixel felbontású IPS kijelző került, az erőt pedig egy négymagos, 1,6 GHz-en üzemelő processzor biztosítja.  A kisebbik, MeMO Pad 8 névre hallgató verzió alig 127 mm széles és csak 350 grammot nyom a mérlegen.

asus2

 

A Pad 10-es már súlyosabb készülék hiszen 522 grammal terheli meg a kezünket. Az 5 megapixeles előlapi és 1,2 megapixeles hátoldali kamerával érkező táblagépekbe 8 GB memória – a Pad 10 16 GB-os kivitelben is elérhető – került. Akkumulátor üzemidőben a gyártó 9 órát ad meg a Pad 8-ra míg a Pad 10 szerintük akár 9,5 órán át is kibírja egy töltéssel.

Asus Fonepad 7

A most bemutatott újdonságok közül a Fonepad 7 az egyetlen, mely Intel alapú hardverrel rendelkezik. A fedél alá ugyanis egy 1,6 GHz-es Atom Z2560 processzor került, ez biztosítja az Android 4.2 működését. A 7″-es apróságot egy 1280 x 800 felbontású, karcálló IPS kijelzővel vértezték fel. Az alig 10,5 mm vastag készülék a tajvani vállalat többi modelljéhez hasonlóan SonicMaster hangszórókkal lett ellátva.

asus3

Az 5 megapixeles kamerával akár 100 képes sorozatfelvételt is készíthetünk, illetve ha úgy tartja kedvünk, akkor FullHD felbontású videó rögzítésére is lehetőség van. A beépített memória mérete 8 GB-tól 32 GB-ig terjedhet, de microSD segítségével tovább is bővíthető. A DC-HSPA+ támogatással érkező Fonepad 7 akár telefonálásra is használható, hiszen támogatja a 3G-n keresztüli hanghívást is. A beépített,  3,950mAh-es akkumulátorral akár 10 órán is videót nézhetünk.

 

A most bemutatott készülékek egyikénél sincs információ arról, hogy mikor és pontosan mennyiért kerülnek a boltok polcaira, remélhetőleg ezeket az információkat a gyártó illetékesei hamarosan elárulják.



Szólj hozzá!

További Tablet

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés