Connect with us

technokrata

Intel processzor kerül a Samsung táblagépébe

Tablet

Intel processzor kerül a Samsung táblagépébe

Intel processzorral érkezik az új Samsung GALAXY Tab3 10.1.

A Samsung GALAXY Tab3 sorozat 10,1 hüvelykes tagja az Intel XMM 6262 3G vagy az Intel XMM 7160 4G LTE megoldásával, valamint Intel® Atom™ Z2560 processor (“Clover Trail+”) processzorral érkezik. Az Intel technológiája magas teljesítményt, megnövelt akkumulátor üzemidőt és még gördülékenyebb felhasználói élményt nyújt.

Az Intel Atom SoC (“Clover Trail+”) platform for Android* kétszer nagyobb számítási teljesítményt, háromszoros grafikus teljesítményt és versenyképes akkumulátor üzemidőt kínál az előző generációs Intel Atom processzorokhoz képest1. Az Intel Atom SoC (“Clover Trail+”) platform for Android* az alkalmazások villámgyors futtatását, lenyűgöző 3D grafikát, továbbfejlesztett kamerás képességeket, élénk HD videóminőséget és kiváló akkumulátor élettartamot tesz lehetővé.

GALAXY Tab 3 10.1 (4)

Az integrált Intel ® Graphics Media Accelerator lenyűgöző, valósághű 3D játékélményt és kristálytiszta grafikát garantál. A továbbfejlesztett kamera funkciók között megtalálható az arcfelismerés, mobil HDR és panoráma funkciók. A Clover Trail+ az Intel® Hyper-Threading technológiája kétmagos élményt, több feladat egyidejű futtatása esetén is zökkenőmentes feladatvégzést nyújt.

Az Intel XMM 7160 a világ egyik legkisebb és legalacsonyabb energiafelhasználású multimódusú többsávos LTE megoldása és a globális LTE roamingot is támogatni fogja. Egy SKU-n belül kínál költséghatékony többsávos konfigurációkat, megnövelt akkumulátor élettartamot és globális LTE roamingot.

IntelZ2580

A GALAXY Tab3 10.1 táblagép Magyarországon várhatóan júliustól lesz elérhető.Szólj hozzá!

További Tablet

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin