Connect with us

Hirdetés

technokrata

Februárban jön a Surface Pro

Tablet

Februárban jön a Surface Pro

A Microsoft február 9-én kezdi el árulni a Windows 8-as tablet PC-jét. Elsőként az USA-ban és Kanadában.

A januári értékesítés ezek szerint végleg füstbe ment, de sebaj, mert nincs akkora csúszás a Surface Pro-nál, mint mondjuk a BlackBerry 10 OS-nél, amit eredetileg tavaly szeptemberben mutattak volna be, de a jövő hétre tették át a premiert. Február 9-én kerül a boltok polcaira Kanadában és az Egyesült Államokban a Microsoft tablet PC-je, melyen teljes értékű Windows 8 fut, amit lehet utálni és szeretni (én bírom), lehet mondani, hogy drága, ugyanis a 64 GB-os alapmodell ugye 899 dollár, míg a 128 GB-os egy dollár híján egy ezres.

Bármelyik verziót is választjuk, jár hozzá egy nyomás érzékeny toll, a billentyűzetet (tokot) azonban külön meg kell hozzá venni, ami 120 vagy 130 dollárba kerül attól függően, hogy Touch vagy Type típusút akarunk-e hozzá.

Ezzel egy napon jelenik meg a 64 GB-os Surface for Windows RT is 599 dolláros áron. Ez a tablet már kapható, de eddig egységcsomagban lehetett csak venni 699 dolláros áron, ugyanis a csomag tartalma volt eddig a Touch Cover. Ez azért is jó, mert van, aki inkább a Type Cover-t választaná, hogy pötyögni is lehessen vele. A Surface RT hamarosan 13 európai országban lesz elérhető, így kapható lesz hamarosan Ausztriában, Belgiumban, Dániában, Finnországban, Hollandiában, Írországban, Luxemburgban, Norvégiában, Olaszországban, Portugáliában, Spanyolországban és Svájcban.



Szólj hozzá!

További Tablet

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés