Connect with us

Hirdetés

technokrata

IGZO LCD-s Sharp táblagép a láthatáron

Tablet

IGZO LCD-s Sharp táblagép a láthatáron

December közepén debütál Japánban a Sharp 7 collos AQUOS Pad-ja, melynek kijelzője gyönyörű és alacsony energiafogyasztású.

A Sharp első IGZO kijelzős okostelefonja, az AQUOS Phone Zeta SH-02E még csak pár napja lett bejelentve (4.9 hüvelykes, indium-gallium-cink oxidos kijelző  [IGZO], 720p-s felbontás, Snapdragon S4 Pro 1.5 GHz-es négymagos processzor, Adreno 320 grafikus chip, NFC, Android 4.0 és japán LTE), máris itt az első ilyen technológiát használó táblagépe is, az AQUOS Pad SHT21. Ennél a pontnál megjegyezném, hogy az ASUS PadFone 2 is Sharp IGZO kijelzőt használ.

Decemberben fog megjelenni Japánban, méghozzá a KDDI nevű szolgáltatónál a 7 hüvelykes táblagép és igazi kis erőmű lesz. Processzora MSM8960 Snapdragon S4, mely kétmagos és 1.5 GHz-es. A kijelző felbontása 1280×800 pixel, támogatja a ceruzás bevitelt, 16 GB-os a beépített tárhelye, melyet kiegészíthetünk egy microSDXC kártyával. Memóriája 1 GB, támogatja az MHL-t, a Bluetooth 4.0-t és az LTE-t.  Akkumulátora 3460 mAh-es. Por- és cseppálló a borítása, kamerája 8 megapixeles és jó ázsiai szokás szerint TV tuner is kapott helyett a tabletban (DVB-T).



Szólj hozzá!

További Tablet

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés