Connect with us

technokrata

10 collos Galaxy Note érkezik

Tablet

10 collos Galaxy Note érkezik

A Samsung legújabb táblagépe már nem a Tab, hanem a Note család tagja – vagyis alapvetően érintőceruzás használatra lett kitalálva.

A koreai vállalat korábbi 5,3 colos Note termékvonala és a már két változatot is megélt, betiltatott, majd újraalkotott Galaxy Tab 10-es portfolió most keresztezni látszik egymást. Ugyanis a Samsung az idei MWC-n bejelentette a 10.1-es Galaxy Note modellt, amely egy érintőceruzával működő 10 colos táblagép.

Az S Pen névre hallgató kiegészítő ceruza használata persze nem kötelező: az új masina egy afféle hibrid, ugyanis teljesen hétköznapi módon, az ujjakkal is tökéletesen irányítható. Úgy tűnik, reneszánszát kezdi élni a pár évvel ezelőtt még ósdinak titulált ceruzás megoldás – a Samsung legalábbis egyre inkább favorizálni látszik. Az immár a legújabb ICS Android operációs rendszert futtató újdonság 1,4GHz-es duplamagos processzorral, 1280×800 pixel felbontású kijelzővel és Wi-Fi, Bluetooth (3.0), valamint HSPA+ modulokkal egyaránt el lett látva. Ám a mobil-adatkommunikációs lehetőség ellenére, kisebb testvérével szemben állítólag ez a modell nem képes hagyományos hangalapú telefonálást nyújtani.

Az 1 GB saját memóriával és 16, 32 vagy 64 GB (bővíthető) háttértárral érkező újdonság egy 3 MP-es fő- és egy 2 MP-es előlapi kamerával egyaránt rendelkezik. A GPS modullal szintén ellátott készülék érkezésének dátuma, illetve annak várható vételára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Tablet

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung galaxy
TAG Heuer Carrera

SmartWatch

Új luxus kollekcióval rukkolt elő a Tag Heuer

2020. szeptember 24. csütörtök
dell laptop

Kütyük

Dell laptop: iskolások számára ideális választás!

2020. szeptember 23. szerda
samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin