Connect with us

technokrata

On-Demand applikáció és megújult Kindle Store iPad-re

Tablet

On-Demand applikáció és megújult Kindle Store iPad-re

Az iPad felhasználók mostantól elérhetik a Comcast adásait az AnyPlay applikációnkeresztül, eközben az Amazon KindleStore-ja is szépen átalakult.

A Comcast bejelentette, hogy iPad-en keresztül is hozzáférhetnek a videótartalmakhoz azok, akik előfizettek az Xfinity On-Demand szolgáltatásukra.
„Ez azt jelenti, hogy amíg a gyerekek üvöltetik a rajzfilmet a nagyszobában, addig például a kedves apuka nyugodtan kiülhet a kertbe a kedvenc sport műsorait nézni.” Persze iPad-en. Öröm az ürömben, hogy nem az egész államok örülhet ennek az applikációnak, ugyanis egyelőre sajnos csak az Xfinity HD Triple Play-előfizetők lettek a kiválasztottak, akik főleg Denverben és  Nashville-ben laknak. Persze hamarosan bővülni fog az államok és a városok listája.

Eközben az Amazon új köntösbe burkolta az iPad felhasználók számára a KindleStore-ját, így már sokkal gördülékenyebben megy az eBook olvasás is a táblagépen. Az optimalizálás leginkább a kezelőfelületet érinti, ami most már sokkal ujj-barátabb.

Mivel az Apple szeret lenyesni az iOSen történt vásárlásokból a maga kis 30%-át,  így az Amazonnak azt a trükköt kellett alkalmaznia, hogy a felhasználóknak az iPad Safari böngészőjén keresztül kell csatlakozniuk az amazon.com/iPadKindleStore–ba. Ha ez túl macerás, akkor van még egy megoldás, ugyanis a Kindle Cloud Readere szintén meg tud nyitni egy külön böngészőt az olvasásra-vásárlásra.Szólj hozzá!

További Tablet

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin