Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fizetős iPad újság a T-Mobile-tól

Tablet

Fizetős iPad újság a T-Mobile-tól

A nemrégiben megjelent iPhone-os és Androidos verzió után már iPadre is letölthető a T-Mobile Műsorújság alkalmazása 0,79 euróért.

Az alkalmazás segítségével a T-Mobile ügyfelei több mint 150 televízió- és rádiócsatorna műsoráról kaphatnak információkat, képeket nézhetnek meg egyes műsorokról, valamint böngészhetnek a részletes műsoradatok között. Az értesítés funkció beállításával biztosíthatják, hogy ne maradjanak le kedvenc filmjükről, hiszen a műsor kezdete előtt 10 perccel értesítést kaphatnak mobilkészülékükre. Kedvenc tévécsatornáikból listát is készíthetnek, és a készülék elforgatásával megtekinthetik a kiválasztott csatornák egy időben futó programjait, illetve tájékozódhatnak ezek esti műsorairól. A keresés funkcióval rákereshetnek kedvenc filmjükre, hogy megtudják, mikor és melyik csatornán lesz alkalmuk megtekinteni a héten.

Az előfizetők a mobiltévé segítségével belenézhetnek egyes csatornák műsoraiba – a Life és Ozone Network műsorai havonta max. 5 órás időintervallumon belül bárki számára elérhetők aktív Mobil TV szolgáltatás nélkül is. Akik kedvet kapnak a mobiltévézéshez, azok az önkiszolgáló ügyfélszolgálaton keresztül megrendelhetik az igényeiknek leginkább megfelelő, szélesebb csatornaválasztékot kínáló mobiltévé csomagot.

A Műsorújság alkalmazás 0,79 euró az App Store-ban. Használatához adatforgalmazást biztosító díjcsomag igénybevétele szükséges. A T-Mobile az iPad 3G-hez kialakított ikon Net 2GB havidíjas vagy Domino NapiNet 1GB feltöltőkártyás mobilinternet előfizetéseit ajánlja azoknak a felhasználóknak, akik a legjobbat szeretnék kihozni készülékükből.

A Műsorújság alkalmazás letöltése és használata adatforgalmat generál, mely az előfizetődíjcsomagja szerint, a T-Mobile mindenkor hatályos Díjszabása szerint számlázódik. Mobil TV esetében a műsor elindítása már a Mobil TV szolgáltatás feltételei szerint vehető igénybe: az adott csomag szerint leforgalmazható időkeret erejéig semmit nem kell fizetni, csak a havi (vagy időszaki) díjat. Amennyiben a csomagban foglalt időkeretet felhasználták, az ezen felüli adatforgalom már a Díjszabásban megadott, időalapú túlforgalmazási díj szerint számlázódik.



Szólj hozzá!

További Tablet

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés