Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyarországon is elérhető a HUAWEI WATCH FIT 2 sportóra

watch fit

SmartWatch

Magyarországon is elérhető a HUAWEI WATCH FIT 2 sportóra

Magyarországon is elérhető a HUAWEI WATCH FIT 2 sportóra

A könnyen személyre szabható, sokoldalú okoseszköz stílusos kiegészítőként, személyi asszisztensként és sportolók edzőjeként is megállja a helyét

Megérkezett Magyarországra a fiatal generációt célzó, variálható szíjakkal és számlappal felszerelt HUAWEI WATCH FIT 2, amely sokoldalúságának köszönhetően kiváló társa lehet a divatos öltözködés kedvelőinek.

Az okosóra számos új egészségfigyelő funkcióval járul hozzá a tudatos életmódhoz: többek között 97 edzésmóddal támogatja a sportolni vágyókat. Az eszközzel egyszerűen indíthatunk és fogadhatunk telefonhívást, illetve offline hallgathatunk zenét vele.

Június 8-án indult Magyarországon a Huawei Watch Fit szériájának új tagja, a HUAWEI WATCH FIT 2 okosóra értékesítése, kezdetben kizárólag a MediaMarkt üzleteiben. Az eszköz kifejezetten a technológia iránt fogékony fiatalok számára készült, továbbfejlesztett dizájnnal és kiterjesztett egészségügyi funkciókkal.

Stílus & technológia egy eszközben

A HUAWEI WATCH FIT 2 lekerekített, 1,74”-es, téglalap alakú AMOLED HD FullView kijelzővel követi a megszokott, WATCH FIT termékcsaládra jellemző külsőt. A kijelző területe 18,6%-kal nagyobb, mint az előző generációé, a képernyő-test aránya pedig 72,2%-os.

Az okosórához több mint 200 számlap érhető el ingyenesen, különböző stílusokban és színekben. Emellett az eszköz „one-hop watch face” funkciója[1] lehetővé teszi azt is, hogy egy-egy képet vagy fotót a felhasználó egy egyszerű érintéssel áthelyezzen az okostelefonjáról az okosórára, és azt digitális óralapként használja. A WATCH FIT 2-höz különféle szíjak kaphatók, a puha és kényelmes szilikontól az elegáns bőrszíjig, így az hangulatunknak vagy stílusunknak megfelelően bármikor egyszerűen cserélhető.

Árak és megrendelési lehetőség itt.

Még intelligensebb élmény: hívásfogadás, offline zenehallgatás, hosszú üzemidő

Elődeivel ellentétben a HUAWEI WATCH FIT 2 hangszóróval is rendelkezik, így könnyedén fogadhatunk hívásokat Bluetooth-on keresztül anélkül, hogy elő kellene vennünk okostelefonunkat. A HUAWEI Egészség applikációban gyakran használt kontaktokat is hozzáadhatunk a névjegyzékhez, és ha éppen nem tudjuk felvenni a bejövő hívást, egyetlen érintéssel személyre szabott üzenetet küldhetünk a hívó félnek. Az okosórán emellett offline is lehet zenét lejátszani, amit a felhasználók közvetlenül az óráról is megtehetnek edzés közben, míg a zenelejátszást mobilalkalmazásokon keresztül kezelhetik. A nagy memóriának köszönhetően akár 5000 zeneszám is tárolható az eszközön.

A gyorstöltési technológiával mintegy 5 perces töltéssel az óra akár 24 órán keresztül üzemképes. Átlagos felhasználás esetén 10 napig, intenzív igénybevétel esetén pedig 7 napig használható.

Továbbfejlesztett funkciók az egészséges, sportos életmódhoz

A HUAWEI WATCH FIT 2 új funkciókat is kínál, köztük a HUAWEI Health alkalmazást, amely megkönnyíti a mozgásmenedzsmentet és az egészségi állapot nyomon követését. A felhasználók erre akár egyedi tervet is létrehozhatnak, beleértve a napi lépésszámok és a vízfogyasztás mennyiségének beállítását.

Az okosóra számos egészségügyi adatot is nyomon követ: a Huawei továbbfejlesztett HUAWEI TruSeen™ 5.0 pulzusmérő technológiája pontosan méri a felhasználók pulzusszámát és a véroxigén-telítettségét (SpO2). Emellett az eszköz képes nyomon követni az alvási szokásokat is. Elemzi az éjszakai alvás különböző szakaszait, és hatféle alvásproblémát tud azonosítani, valamint azokra megoldásokat kínálni. A további egészségügyi funkciók közé tartozik még a menstruációs ciklus kezelése, amely alvás közben méri a felhasználó szívritmusát, bőrhőmérsékletét és légzésszámát, és ezek alapján előrejelzi a menzesz várható idejét.

Vadonatúj, változatos edzésmódok

Legyen szó reggeli futásról, úszásról vagy munkába kerékpározásról, a HUAWEI WATCH FIT 2 lehetővé teszi, hogy az edzést mindenki a saját igényeihez és céljaihoz igazítsa. Az eszköz 97 edzésmódot támogat, így a többi között a futást, kerékpározást, úszást, ugrást, illetve olyan edzéseket is, mint a súlyzós edzés, a tánc, a labdajátékok, vagy a vízi-, téli- és extrém sportok. Hét sportmódhoz pedig beépített, animált fitneszedző segítségével pedig bemelegítés és nyújtás is tartozik, amelyet hangalapú instrukciókon keresztül követhetünk.

Futók számára különösen kedvező funkciókat kínál a WATCH FIT 2: a Huawei futóképességi indexe (Running Ability Index – RAI) elemzi a felhasználó magasságát, életkorát, súlyát és futási tapasztalatát annak érdekében, hogy professzionális szintű edzéstervet állítson össze. Az adatok alapján az edzési javaslatokat a felhasználó előrehaladása alapján módosítja.

A WATCH FIT 2 öt műholdrendszert támogat, ezáltal az elődjeihez viszonyítva még pontosabb mozgás- és sebességkövetést, valamint helymeghatározást biztosít. Futók számára kényelmes megoldást biztosít a sportpálya mód, amely még pontosabban követi a megtett kilométereket és a tempót, az új útvonal importálása és exportálása pedig lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a HUAWEI Egészség alkalmazáson keresztül importálják útvonalukat az okosórájukra. Ezen kívül a felhasználók megoszthatják útvonalaikat barátaikkal is, és meghívhatják őket, hogy csatlakozzanak, ezzel segítve, hogy a futás élvezetesebbé váljon.

A HUAWEI WATCH FIT 2 teljeskörű országos értékesítése várhatóan június 17-én kezdődik hazánkban, az Active változatának ajánlott fogyasztói ára 56.990 forint, a Classic változaté pedig 66.990 forint.

Árak és megrendelési lehetőség itt.

További információ: https://consumer.huawei.com/hu/wearables/watch-fit2/

A témához kapcsolódva ajánljuk a cikkünket a WATCH GT 3 Pro okosóráról, ami már az EKG-t is figyeli.

További SmartWatch

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés