Connect with us

Hirdetés

technokrata

A klasszikusokat idézi a Huawei új, prémium okosórája

Huawei okosóra újdonság

SmartWatch

A klasszikusokat idézi a Huawei új, prémium okosórája

A klasszikusokat idézi a Huawei új, prémium okosórája

A klasszikusokat idézi a Huawei új, prémium okosórája

Három új viselhető okoseszközt mutatott be Magyarországon a Huawei.

A klasszikus órák kialakítását idéző, prémium anyagokból készült WATCH GT 3 Pro amellett, hogy stílusos divatkiegészítő, számos egészségkövető funkciója között EKG-adatok mérését is lehetővé teheti a jövőben. A HUAWEI WATCH FIT 2 fejlett pulzusfigyelő technológiával, 97 edzésmóddal és offline zenelejátszással támogatja a sportolni vágyókat, míg a HUAWEI Band 7, a gyártó minden eddiginél vékonyabb okoskarkötője hasznos társa lehet az egészségtudatos életmód elkötelezett híveinek.

Három új viselhető okoseszközzel bővíti magyarországi termékkínálatát a Huawei. A vállalat budapesti sajtótájékoztatóján Thomas Liu, a Huawei Technologies Hungary Device Business Group üzletági igazgatója elmondta:

„Okosóráink eddig is kiváló minőséget képviseltek, a WATCH GT 3 Pro-val mégis egészen új perspektívák nyílnak a felhasználók számára. Ez a klasszikusokat idéző, gyönyörű és elegáns óra nemcsak okos társ, hanem egyben egyedi, stílusos divatelem is, ami az öltözet és a csukló ékköve lehet – a hölgyek és a férfiak számára egyaránt.”                            

HUAWEI WATCH GT 3 Pro: a klasszikus és a prémium találkozása

A WATCH GT széria legújabb verziója, a prémium anyagokból készült a WATCH GT 3 Pro okosóra-sorozat titánium és kerámia változatokban készült. Az eszközt elegáns megjelenése mellett az is különlegessé teszi, hogy elődjeihez képest még több egészségügyi érték monitorozására nyújt lehetőséget. A legfontosabb újdonságok egyike az óra elektrokardiogram (EKG) funkciója lesz, amely az európai egészségügyi hatóságok engedélye után, legkorábban az év második felében, egy frissítést követően lesz elérhető a magyar felhasználók számára. A szoftver EKG-mérést és az adatok valós idejű elemzését biztosítja majd, továbbá szinuszritmust és pitvarfibrillációt mérhet, valamint képes lest pitvari és kamrai korai szívverés-emlékeztetésre, így figyelve a szívműködést. A PPG- és EKG-érzékelőknek köszönhetően az óra képes lesz észlelni az artériás érfali merevséget, ami hozzájárulhat több szív- és érrendszeri betegség kockázatának esetleges felismeréséhez. Emellett az eszköz HUAWEI TruSeenTM 5.0+ funkciónak köszönhetően a véroxigénszintet is képes figyelni.

A WATCH GT 3 Pro egyik legizgalmasabb tulajdonsága a megnövelt vízellenálló-képesség: az órával akár a 30 méteres szabadmerülés is lehetséges. Emellett az okosóra sportfunkciói is szintet léptek: a több mint száz új edzésmód között található az intelligens futástervező is, amely a felhasználó korábbi futásai alapján személyre szabott tervet állít össze. Elemzi a sebességet, a szívritmust, a megtett távolságot, majd szinkronizálja az adatokat különféle alkalmazásokkal, beleértve több mint hatvan edzésappot. Az okos futástervezési mód és a kétsávos, ötrendszerű GNNS-pozícionálás pedig még pontosabb helymeghatározást tesz lehetővé.

A WATCH GT 3 Pro férfiaknak készített titánium modelljét 1.43”-es, színes AMOLED kijelzővel szerelte fel a gyártó. A 466×466-os HD felbontású kijelzőről minden adat pillanatok alatt leolvasható. A könnyű titánium foglalat strapabíró, a kijelző kemény, zafírüvegből készült, és a testhőmérsékletben történt legkisebb változást is érzékeli. Az eszköz 3D-s forgatható koronája a hagyományos órák stílusát idézi. A felhasználók a korona megnyomásával és forgatásával zoomolhatnak a kijelzőn és válthatnak a különböző felületek között. A készülék bőrszíjas változatának ajánlott fogyasztói ára 139.990 forint, fémszíjas változatának pedig 179.990 forint. Nézd meg az árakat itt.

A WATCH GT 3 Pro női kerámia változata is rendkívül ellenálló a korrózióval és hővel szemben. Kijelzője a titánium változathoz hasonlóan kemény zafírüvegből készült, ezáltal karcolás- és ütődésbiztos. A zafírüveg bőrbarát anyaga automatikusan érzékeli a testhőmérséklet változásait. Az EKG gomb és a 3D forgó korona ennél a változatnál is megtalálható lesz majd, mindkettő tökéletesen igazodik a nőies és elegáns stílushoz. A 1,32”-es, színes AMOLED kijelző pedig 466×466 HD felbontásban szinte tökéletes képminőséget nyújt. A készülék bőrszíjas változatának ajánlott fogyasztói ára 159.990 forint, a kerámia változaté pedig 199.990 forint. Nézd meg az árakat itt.

Huawei okosóra újdonság

Huawei okosóra újdonság

Extra hosszú üzemidő

A WATCH GT 3 Pro titánium változata optimális körülmények között 14 napot bír egy töltéssel (intenzív használat esetén nyolcat), a kerámia változat pedig7 napot (intenzív használat esetén négyet). A vezeték nélküli töltés és a korábbi modelleknél harminc százalékkal gyorsabb töltési sebesség biztosítja, hogy a készülék mindig készen álljon a használatra. Mindemellett az okosóra Bluetooth-hívások fogadására is képes.

Elérhetőség: www.alza.hu

Az eszköz megvásárlásakor 2022. május 20. és június 30. között Freebuds 4i fülhallgatót is ad a gyártó. Részletek itt.

HUAWEI WATCH FIT 2: az egészséges életmód támogatója

A Huawei új sportórája, a WATCH FIT 2 kiváló társa lesz használójának sokféle fitnesz- és sporttevékenység során. Az eszköz 97 edzésmódot támogat, így a többi között a futást, kerékpározást, úszást, ugrást, illetve olyan edzéseket is, mint a súlyzós edzés, a tánc, a labdajátékok, vagy a vízi-, téli- és extrém sportok.

Az óra legújabb HUAWEI TruSeenTM 5.0 pulzusfigyelő technológiát alkalmazva a gyártó korábbi modelljeihez képest még pontosabb pulzusmérést tesz lehetővé. A HUAWEI WATCH FIT 2 a Huawei futóképességi indexét (RAI), valamint a korábbi futási adatokat felhasználva személyre szabott professzionális futási tervet készít. A tempó, a pulzusszám és a futási távolság alapján az eszköz intelligensen kiértékeli a futási adatokat, majd azok alapján javaslatokat is tesz az edzés intenzitására és idejére.

A WATCH FIT 2 öt műholdrendszert támogat, ezáltal az elődjeihez viszonyítva még pontosabb mozgás- és sebességkövetést, valamint helymeghatározást biztosít. Sportolás közben a bejövő hívások azonnal megjelennek az órán. A felhasználók egy gomb megérintésével fogadhatják és bonthatják a hívásokat anélkül, hogy ahhoz elő kellene venniük okostelefonjukat.

Offline zenelejátszás, és hosszú üzemidő

Az okosóra hangszóróval és mikrofonnal is rendelkezik, és offline is lehet rajta zenét lejátszani, amit a felhasználók közvetlenül az okosórájukról is megtehetnek edzés közben, míg a zenelejátszást mobilalkalmazásokon keresztül kezelhetik. A nagy memóriának köszönhetően akár 5000 zeneszám is tárolható az eszközön.

A gyorstöltési technológiával szinte 5 perces töltéssel a WATCH FIT 2 akár 24 órán keresztül üzemképes. Átlagos felhasználás esetén az okosóra 10 napig, intenzív igénybevétel esetén pedig 7 napig használható.

Az órát 1,74”-es AMOLED HD FullView kijelzővel szerelte fel a gyártó, a kijelző területe 18,6%-kal nagyobb, mint az előző generációé, a képernyő-test aránya pedig 72,2%-os. A WATCH FIT 2-höz több mint 200 számlap érhető el díjmentesen, különböző stílusokban és színekben. Az órához különféle szíjak kaphatók, a puha és kényelmes szilikontól a gyönyörű és elegáns bőrszíjig.

A HUAWEI WATCH FIT 2 értékesítése várhatóan június 18-án kezdődik hazánkban, az Active változatának ajánlott fogyasztói ára 56.990 forint, a Classic változaté pedig 66.990 forint.

HUAWEI Band 7: a gyártó eddigi legvékonyabb okoskarkötője

A HUAWEI Band 7 a gyártó eddigi legvékonyabb okoskarkötője, nagy kijelzővel és egészségfigyelő funkciókkal. A készülék mindössze 9,99 mm vékony és szíj nélkül 16 gramm súlyú. A színes AMOLED kijelző képernyő-test aránya 64,88%, felbontása 194×368-as.

A Band 7 egészségfigyelő funkciók széles skáláját biztosítja, így a felhasználók nyomon követhetik az alvást, a véroxigénszintet, a menstruációs ciklust és a szívritmust. A Huawei TruSleepTM technológiája az alvás megzavarása nélkül elemzi az alvás minőségét, illetve segít az alvászavarok hat típusának megállapításában. A TrurelaxTM funkció a stressz szintjét figyeli, és időben figyelmezteti a felhasználót a stressz-levezetés szükségességére. A TruseenTM 4.0 technológia a szívritmust figyeli, míg az exkluzív TruSportTM algoritmusok az edzések adatait elemzik bizonyos szempontok alapján.

A Band 7 összesen 96 edzésmódot kínál, a futástól és biciklizéstől kezdve az ugrálókötelezésig és görkorcsolyázásig. Átlagos használat mellett a készülék 14 napig bírja egy töltéssel.

A HUAWEI Band 7 értékesítése várhatóan június 20-án kezdődik Magyarországon, ajánlott fogyasztói ára 22.990 forint.

Szervizakciókkal is készül a Huawei

A vállalat budapesti sajtóeseményén jelentette be azt is, hogy szerződött szervizpartnerei különleges szervizakciót kínálnak június 1-jétől év végéig a Huawei készüléktulajdonosok számára. Az akció keretében bármilyen típusú Huawei eszköz – okosóra, okostelefon, tablet, PC stb. – garanciájának egy éves meghosszabbítása az adott szervizpartner árlistája alapján 50 százalék kedvezménnyel vásárolható meg. Emellett a szervizpartnerek 20 százalékos kedvezménnyel cserélik ki az okostelefon kijelzőjét probléma esetén, illetve ingyen kicserélik az eszköz hátoldalának védőtokját. Továbbá, ha valaki tetszőleges Huawei- eszközét elviszi a vállalat bármely szerződött szervizközpontjába, ott az adott szervizpartner döntés szerint ingyenesen tesz rá védőfóliát és tisztítja meg a készüléket.


A fenti Huawei okosóra újdonság cikkünk mellett további híreket olvashat a Technokrata.hu oldalon. Kövessen minket a Facebook-on is.

További SmartWatch

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés