Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gorillaz rajongók figyelem: a Casio most nagyot kedveskedik nektek

gorillaz

SmartWatch

Gorillaz rajongók figyelem: a Casio most nagyot kedveskedik nektek

Gorillaz rajongók figyelem: a Casio most nagyot kedveskedik nektek

A zenekarra és a G-Shockra még a földönkívüliek is kíváncsiak voltak

Az 1998-ban alakult Gorillaz igazi rekorder a maga nemében, a brit csapat első lemeze hétmillió példányban kelt el, ezzel a teljesítményével pedig bekerült a Guinness Rekordok könyvébe.

A világ egyik legstrapabíróbb és legsokoldalúbb karóráit gyártó Casio 2018 után másodjára, újabb limitált szériás változattal tiszteleg a zenekar előtt.

A 2019-es Gorillaz kollekció két – GW-B5600GZ-1 és GA-2000GZ-3 típusú – G-Shock karórát rejt, amelyek dizájnját a zenekar híres grafikusa, Jamie Hewlett álmodta meg. A limitált szériás változatokat a Grammy-díjas és Brit Award győztes csapat a „Gorillaz” és a „The Now Now” című albumai inspirálták. Születését azonban intergalaktikus konfliktus árnyékolta be. A kollekció létrejöttéről és a Gorillaz tagjainak (Noodle, Murdoc Niccals, Russel Hobbs és 2D), valamint a G-Shock atyjának, Mr. Ibe idegenekkel történő találkozásáról egy rövid videó is készült, amely az alábbi linken tekinthető meg: https://www.gshock.com/collections/gorillaz-watches. Ezen egyébként az is látható, mennyire ellenállók a G-Shock karórák a földönkívüliek fegyvereivel szemben.

A klasszikus GW-B5600GZ-1 modellt a „The Now Now” alapján gondolták újra. A kék és rózsaszín árnyalatokat kombináló, fényenergiával és rádiójel vezérléssel működő modell egyedi tulajdonsága, hogy egy Now felirat jelenik meg a kijelzőjén, valahányszor megnyomja tulajdonosa a háttérvilágítás aktiválására szolgáló gombot. A karóra Blutooth kapcsolattal is rendelkezik, ennek megfelelőn számos funkció szinkronizálható a G-Shock okostelefonokra fejlesztett applikációjával.

A kollekció második darabja, a GA-2000GZ-3 a G-Shock modellcsalád legújabb büszkeségnek tekinthető. A karbontokos modell az ikonikus camo mintázattal emelkedik ki a hétköznapi órák közül, amely stílusossá és egyedivé teszi a strapabíró szíjat. Számlapján a speciális mintázattal összhangban zöld színű rovátkák vannak, a brit zenekarra utaló felirat pedig az óra- és percmutatók fölött kapott helyet. A karórához pluszban egy sötétebb, military-hatású szíj is jár, így viselője kedvére cserélgetheti a GA-2000 szíjait. Természetesen mindkét modell rendelkezik a G-Shock családra jellemző ütés-, rázkódás- és vízállóságával.

A G-Shock Gorillaz 2019 limitált szériás kollekció darabjai 65 990 Ft-os áron érhetők el a készlet erejéig. Mindkét karórához különleges díszdobozban juthatnak hozzá a rajongók.

További SmartWatch

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés