Connect with us

Hirdetés

technokrata

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

A Longines sportóráinak ikonikus modellcsaládja a HydroConquest kollekció, amit azok számára fejlesztettek ki, akik egyaránt vonzódnak a nyílt tengerekhez és a svájci órakészítők eleganciájához.

A Longines nemrég új, kerámia betétekkel díszített sportórával frissítette fel a kollekciót.

A HydroConquest Full Black Ceramic  karóra számlapján olvasható felirat büszkén hirdeti az egyik fontos alkotóelemet, a cirkónium-dioxidot (ZrO2), amelyet különféle kerámiatermékek előállítására használnak.

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-2

Ez a technikailag kifinomult és karcálló anyag különleges karakterrel ruházza fel az új, sportos HydroConquest karórát. A vakmerő megjelenést tökéletesen kiegészíti a matt fekete színű számlap, a polírozott tok, a lekerekített szatén lünetta és a hátlap körkörös, matt-szatén fényezése. A 43 mm-es tokban három mutatóval és naptárral felszerelt önfelhúzó mechanikus szerkezet helyezkedik el (L888.3), amelyet kizárólag a Longines számára fejlesztettek ki. A sugárzóan fehér SuperLumiNova® indexek és mutatók tökéletesen ellensúlyozzák a mélyfekete számlapot. Az új HydroConquest fekete gumiszíjjal készült, amely a megfelelő kényelem érekében pontos beállítást tesz lehetővé.

Megőrizve a búvárórák hagyományos megjelenítését az új HydroConquest karórát e vízi sport egyedülálló követelményei ihlették. A fokozott vízállóság érdekében becsavarható koronával és dupla biztonsági zárral látták el. A HydroConquest 300 méterig vízálló, mint ismeretes ez már az a mélység, ami a megfelelő szakmai és technikai felkészültséget igényel. Ekkora mélységbe ugyanis már kockázatosnak számít merülni.

Erős identitásával és rendkívül egyedüli megjelenésével a HydroConquest új sportos, kerámia változata megtalálja a kiérdemelt helyét azon vízi sportokat kedvelők körében, akik a teljesítményt az eleganciával szeretnék ötvözni.

További SmartWatch

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés