Connect with us

technokrata

Kíváncsian várjuk a Microsoft új androidos mobilját

microsoft

SmartPhone

Kíváncsian várjuk a Microsoft új androidos mobilját

Kíváncsian várjuk a Microsoft új androidos mobilját

Néhány nap múlva kerül sor egy Microsoft-rendezvényre, amelynek főszereplője a megújult Surface Pro, a Surface Pro 8 lehet. Azonban a pletykák egy újabb androidos telefont is emlegetnek.

Nagyjából egy évvel ezelőtt mutatta be a Microsoft különleges, két kijelzővel szerelt androidos telefonját, a Surface Duót. Ez is összehajtható telefon, bár nem egészen úgy kell elképzelni a hajtást, mint a Samsung telefonjainál.

A Microsoft most elérkezettnek látta az időt, hogy kirukkoljon az utóddal, és ha igazak az értesülések, akkor hamarosan (egy hivatalosan is megerősített szeptember 22-i eseményen) bemutatja a Surface Duo 2-t. Az eszköz orvosolni hivatott az első generáció hiányosságait.

A hírek szerint erős hardverrel érkezik, így csúcskategóriás processzorral, várhatóan a Snapdragon 888-cal, ami 5G képességet is hozna a Duo 2-be. Lenne NFC támogatás és hármas kamerarendszer, ez utóbbi nagy előrelépés lenne a Duo egyetlen érzékelőjéhez képest. A további specifikációk közé tartozik a 8 GB RAM, ami valóban versenyképessé tehetné az eszközt a piacon. Úgy tudni, hogy az eszköz Android 11 operációs rendszert futtatna, de remélhetőleg hamar megkapná az Android 12-t.

Forrás: HVG

További SmartPhone

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

apple

SmartWatch

Az új Apple Watch gyakorlatilag olyan, mint a régi

2022. augusztus 12. péntek
polikarbonát

Smart home

Amit a polikarbonát lemez használatáról tudni kell

2022. augusztus 12. péntek
TE Connectivity
casio

SmartWatch

A motorsportok szerelmeseinek szánták ezeket az órákat

2022. augusztus 4. csütörtök
mobilfox

Kütyük

Teljesen megújult a Mobilfox

2022. augusztus 2. kedd

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu