Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már a Telekomnál is elérhető az iPhone 13 széria

iphone 13

SmartPhone

Már a Telekomnál is elérhető az iPhone 13 széria

Már a Telekomnál is elérhető az iPhone 13 széria

Minden idők legjobb iPhone- és iPad-generációját kínálja szeptember 24-től a Telekom: itt az innovatív és elegáns iPhone 13 Pro, az iPhone 13 Pro Max, az iPhone 13 és az iPhone 13 mini, valamint a sokoldalú és megfizethető 9. generációs iPad és a friss iPad mini, az új, teljes képernyős dizájnnal.

A kívül-belül újratervezett iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max az iPhone valaha volt legfejlettebb profi kamerarendszere mellett Super Retina XDR kijelzőt – ProMotion képfissítési technológiával -, megnövelt akkumulátor-üzemidőt, az Apple által tervezett A15 Bionic chipet (5 magos grafikus kártyával), és továbbfejlesztett 5G élményt nyújt. Az iPhone 13 és az iPhone 13 mini a különlegesen fejlett kamerarendszer és az A15 Bionic chip kiemelkedő teljesítményét kifinomult és tartós kialakításban adja a felhasználók kezébe.

Az iPad mini egyebek között a teljes képernyős dizájnnal, az A15 Bionic chippel, a gépi tanulás alapú Center Stage-képességgel és az 5G-vel vonja magára a figyelmet. Az ipad-et az Apple-tervezésű A13 Bionic chip, a Center Stage-képesség, a True Tone színkezelő technológia, és mostantól a megduplázott tárhely-kapacitás jellemzi.

Az iPhone 13 termékcsaládhoz tartozó készülékek és a legújabb iPad modellek értékesítése szeptember 24-én 8:00 órától indul. A további részletekért és az árakért kérjük látogasson el https://www.telekom.hu/lakossagi/keszulekek/akcios-keszulekek/iphone/iphone-13 weboldalra!

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés