Connect with us
Hirdetés

technokrata

Elméletileg meg fog szűnni a Samsung Z Fold gyűrődése

fold

SmartPhone

Elméletileg meg fog szűnni a Samsung Z Fold gyűrődése

Elméletileg meg fog szűnni a Samsung Z Fold gyűrődése

A Samsung jelen pillanatban egyértelműen vezető szerepet tölt be nem csak úgy általában az okostelefonok piacán, hanem a hajlítható kijelzővel szerelt készülékek szegmensében is.

A gyártó folyamatosan fejleszti a szükséges képernyőtechnológiákat, de azt a fránya gyűrődést a hajlításnál eddig nem tudta felszámolni, pedig ezek a spéci kijelzők sokkal szebben néznének ki nélküle. Egy szivárogtató szerint a vállalat komoly előrelépéseket tett az ügy érdekében, olyannyira, hogy ez a bizonyos gyűrődés már állítólag ott sem lesz a Galaxy Z Fold 3 és Galaxy Z Flip 3 készülékek képernyőin.

Ice Universe egy eléggé megbízható szivárogtató, jóslatai általában teljesülni szoktak. A bennfentes úriember úgy tudja, hogy a Samsung jelentős előrelépést tett a gyűrődés kiküszöbölésében. Sőt, ennél tovább is ment, szerinte egyáltalán nem lesz látható mélyedés a telefonok flexibilis képernyőjén.

Egyébként azért is lehet fontos ez a fejlesztés, mert ha a Galaxy Z Fold 3 valóban S Pen támogatással érkezik, akkor érdemes lesz a képernyőt a lehető legsimábbá varázsolni a zökkenőmentes felhasználás érdekében. Eddig minden kiszivárgott értesülésben az állt, hogy az újdonság támogatni fogja a Galaxy Note szériát csúcsra járató érintőtollat, bár a kiegészítőnek nem lesz helye a házban.

Forrás: Napidroid

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu