Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megérkezett a Samsung Galaxy XCover 5, változatos körülményekre tervezve

xcover

SmartPhone

Megérkezett a Samsung Galaxy XCover 5, változatos körülményekre tervezve

Megérkezett a Samsung Galaxy XCover 5, változatos körülményekre tervezve

A Samsung bemutatja a Galaxy XCover 5 készüléket, amely strapabíró, mégis letisztult kialakításával a legváltozatosabb körülmények között is megfelel a mai mobil munkaerő elvárásainak.

A Galaxy XCover 5 víz- és porálló, mégis kényelmes formatervezéssel érkezik azok számára, akik nem csak irodában, hanem terepen is dolgoznak. A készülék a magas érintésérzékenységnek köszönhetően kesztyűben is használható, valamint egyszerűen tölthető és cserélhető akkumulátorral érkezik, hogy egész nap hatékony és biztos pontot jelentsen a modern vállalkozásokban dolgozóknak.

„Fontos számunkra, hogy folyamatosan új, tartós és hatékony technológiákat nyújtsunk az olyan, egyre inkább mobillá váló üzletágaknak, ahol terepen és irodában egyaránt dolgoznak – mondta el Mark Notton, a Samsung Mobiltermékekért felelős kategóriamenedzsment vezetője. – A Galaxy XCover 5-öt az érzékeny és ellenálló alkatrészekkel úgy tervezték, hogy megfeleljen a kihívásoknak, amelyekkel a terepen dolgozó munkatársak gyakran találkoznak. Legyen szó a gyár padlójáról, extrém melegről, esőről vagy éppen hóról, a készülék biztos pontot jelent a felhasználóknak, hogy még hatékonyabban és egyszerűbben láthassák el a feladataikat és nyújtsák a lehető legjobb teljesítményt.”

Extrém körülményekre tervezve

A Galaxy XCover 5 készülékben található funkciók segítik az extrém igénybevételt jelentő feladatok elvégzését. A fokozott ütéselnyelésnek köszönhetően a Galaxy XCover 5 akár 1,5 méterig[1] ellenáll az eséseknek, az IP68 besorolás pedig a por- és vízállóságot garantálja, így akár 1 méteres mélységig, legfeljebb 30 percig képes víz alatt is működni. Mivel a terepen dolgozó szakembereknek az egészségügyi és biztonsági óvintézkedések miatt szükséges kesztyűt viselniük, az XCover 5 kijelzője a növelhető érintésérzékenységnek köszönhetően kesztyűben is gyorsan és könnyedén vezérelhető.

A fizikai tartósság mellett a legújabb készülékeknek az üzleti szempontból fontos információkat is meg kell védeniük. A Galaxy XCover 5 hardverét a vállalat magas védelmi szintű biztonsági platformja, a Samsung Knox védi, amely a teljes készülékre vonatkozó, valódi végpontok közötti védelmet kínál, a chiptől egészen az alkalmazásokig. A Samsung Knox valós időben védi a bizalmas üzleti információkat, és megelőzi az egyre fejlettebb, rosszindulatú programok és vírusok fenyegetéseit.

 

Integráció a Samsung Partner ökoszisztémával

A Galaxy XCover 5 egyedi, a partnerek által támogatott megoldásokat biztosít, amelyek számos üzleti helyzetben használhatók. A Gombnyomásra beszéd funkciók között támogatott a Microsoft Teams, amely a telefont biztonságos, kézi adó-vevővé alakítja. A Gombnyomásra beszéd funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a munkanap folyamán egyetlen gombnyomással kapcsolatban maradjanak bárkivel, megkönnyítve ezzel a kollégák közötti kommunikációt. A készüléken beállítható, melyik alkalmazások legyenek elindíthatók az XCover Gomb segítségével. Ezzel a személyre szabható szolgáltatással egyetlen érintéssel érhetők el a leggyakrabban használt alkalmazások, például a LED-es zseblámpa, a segélyhívások vagy a térkép.

Kiemelkedő teljesítmény

Az erőteljes Exynos 850 processzornak, a 4GB RAM-nak és az akár 64 GB belső tárhelynek köszönhetően a Galaxy XCover 5 képes tartani a lépést akár a legszélsőségesebb kihívásokkal is. A hosszú üzemidőt biztosító, cserélhető, 3.000 mAh kapacitású akkumulátor támogatja az USB és POGO pin alapú gyorstöltést, így a felhasználóknak kevesebb időt szükséges a töltésre fordítaniuk és több idejük jut munkára.

Professzionális kamera

A Galaxy XCover 5 16MP hátlapi kamerájával könnyedén készíthetők lenyűgözően éles, professzionális képek és videók. Az Élő fókusz funkcióval a kép tárgya szinte kiemelkedik a háttérből, az 5MP előlapi kamera pedig ideális a videókonferenciákhoz. A Samsung Knox Capture segítségével a felhasználók kiemelkedő minőségben szkennelhetnek üzleti dokumentumokat a készülékkel.

Kényelmi funkciók

A Galaxy XCover 5 számos egyedi megoldással és funkcióval segíti a felhasználókat a munkában és kültéri tevékenységeikben. A hátlapon található LED zseblámpa fénye mellett a sötétben is dolgozhatnak a felhasználók.

Elérhetőség

Az új Galaxy XCover 5 Magyarországon várhatóan 2021 március közepétől lesz elérhető.

A Samsung legújabb Galaxy mobilkészülékeiről további információ a news.samsung.com/galaxy, a www.samsungmobilepress.com vagy a www.samsung.com/galaxy weboldalon érhető el.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés