Connect with us

technokrata

Hamarosan érkezik az iPhone SE2 és már azt is tudjuk mennyiért

iPhone SE2

SmartPhone

Hamarosan érkezik az iPhone SE2 és már azt is tudjuk mennyiért

Forrás: HypeBeast

Hamarosan érkezik az iPhone SE2 és már azt is tudjuk mennyiért

Nem is lesz olyan borzasztó ára, mint nagyobb testvéreinek

Hamarosan érkezik az iPhone SE2. Október elején Ming-Chi Kuo jelentése alapján kiderült, hogy a tech-óriás hamarosan ki fog jönni a kifejezetten népszerűvé vált SE modell legújabb verziójával, várhatóan 2020 első felében.

Továbbá kiderül a jelentésből a vásárlók által talán legfontosabb tényező, az ár. Az iPhone SE2 állítólag 399$-ról fog indulni (átszámítva körülbelül 130.000 HUF-os nagyságrend), ami kifejezetten olcsónak számít a többi aktuális modellhez képest! Az kiváló árfekvés mellett még sikerült azt is kideríteni, hogy ugyanazt a processzort fogja használni a készülék, mint ami az iPhone 11-ben található (A13). Az SE 3GB RAM-mal fog érkezni 3 féle színben: space grey (űr szürke), silver (ezüst) és red (vörös).

Ha nagyon rá van bárki kattanva az új menő almás készülékekre de a pénztárcája nem teszi lehetővé, hogy kiadjon egy szemmel jól látható összeget, akkor érdemes még az előző telefont nyüstölni egy kicsit és kivárni az SE2-t, hiszen körülbelül ugyanazt az élményt fogja nyújtani, majdnem harmadannyiért.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu