Connect with us

technokrata

Rajongók figyelem: visszatér a Nintendo legendás konzolja!

Smart home

Rajongók figyelem: visszatér a Nintendo legendás konzolja!

És nem is lesz drága!

Feltámasztja legendás konzolját a Nintendo. A japán vállalat számára nagy fordulópontnak tűnik az idei év, hiszen nem elég a Pokémon Go sikere és a hamarosan érkező új, NX néven emlegetett konzol, még a retró-rajongóknak is tudnak újat mutatni. A gyártó ugyanis bejelentette, hogy a 31 évvel ezelőtt, 1985-ben megjelent NES (Nintendo Entertainment System) újra piacra kerül, méghozzá egy miniatűr, ám teljes értékű formában. Az apró-NES 30 játékkal kerül majd piacra, ezek között olyan klasszikusok is megtalálhatóak lesznek, mint a  Super Mario Bros vagy épp a Legend of Zelda.

nes2

Jó hír, hogy bár a konzol igen apró lesz és az ember tenyerében is elfér majd, a kontrollert nem nyomták össze a mérnökök, az pontosan az eredeti másolata lesz majd, így akinek még van eredeti belőle, az bátran használhatja. A HDMI-n keresztül a tévére csatlakozó újdonság ára 60 dollár, azaz körülbelül 17 ezer forint lesz és novemberben kerül majd piacra.

nes1

Jó hír, hogy már kiderült az is, hogy mely játékokkal érkezik az újdonság, a listát itt nézheted át:

Balloon Fight, Bubble Bobble, Castlevania, Castlevania II: Simon’s Quest, Donkey Kong, Donkey Kong Jr., Double Dragon II: The Revenge, Dr. Mario, Excitebike, Final Fantasy, Galaga, Ghosts N’ Goblins, Gradius, Ice Climber, Kid Icarus, Kirby’s Adventure, Mario Bros., Mega Man 2, Metroid, Ninja Gaiden, Pac-Man, Punch-Out!!, Featuring Mr. Dream, StarTropics, Super C, Super Mario Bros., Super Mario Bros. 2, Super Mario Bros. 3, Tecmo Bowl.

Forrás: Origo

 Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu