Connect with us

technokrata

Óriási méretben nyomtatnál? Ezzel menni fog!

Smart home

Óriási méretben nyomtatnál? Ezzel menni fog!

Grafikusoknak és designereknek szánja professzionális nyomtatóját a Canon.

A Canon a ma mutatja be az imagePROGRAF PRO-1000-et, egy olyan új, professzinális felhasználók számára tervezett fotónyomtatót, amely ideális választás művészeti iskolák, grafikusok, designerek és professzionális fotósok számára egyaránt. A modern, 12 színes pigmentbázisú tintarendszerrel, új, 1,28 hüvelykes nyomtatófejjel és feldolgozó egységgel büszkélkedő imagePROGRAF PRO-1000 kivételes minőségű nyomatokat készít A2-es méretig hozzávetőlegesen hat perc alatt. Egy új funkció, a Crystal-fidelity garantálja, hogy a Canon EOS fényképezőgépekkel készített fotók valósághűen, precízen jelenjenek meg nyomtatásban is. Természetesen a készülékkel felhőből, vagy vezeték nélkül is lehet nyomtatni függetlenül attól, hogy a képek milyen eszközökön, vagy alkalmazásokban vannak lementve.

Professzionális nyomtatás

A 12 színből álló pigmentbázisú rendszernek köszönhetően az imagePROGRAF PRO-1000 kivételes minőségű, széles színskálát felvonultató nyomatokat készít. Az új LUCIA PRO tinták között megtalálhatók a fotó fekete, a matt fekete, a szürke és a fotó szürke színek. Mindez kiegészülve a „Chroma Optimizer” tintával, professzionális, mélyebb fekete árnyalatokat és egyenletesen fényes felületű fekete-fehér képeket eredményez. Az imagePROGRAF PRO-1000-rel finom színátmenetű, alacsony szemcsézettségű és csökkentett bronzhatású nyomatok készíthetők.

Az új L-COA PRO képfeldolgozó rendszer felel a nyomtatás közben a különböző tinták tökéletes keveréséért és egyensúlyáért, illetve a papíron történő precíz elhelyezéséért. Alkalmazkodva az egyre nagyobb felbontást nyújtó kamerák képeihez, az imagePROGRAF PRO-1000 1200 ppi-s képadatokat is képes fogadni. Ez az új funkció finom, egyenletes vonalakat eredményez a nyomatokon.

A nyomtató azáltal is teret enged a kreativitásnak, hogy a Canon által jóváhagyott 17 féle ICC profilból lehet papírt választani (mint a fényes, a félig fényes, vagy a matt papírok) és ezekre akár A2-es méretig készíthetünk részlet gazdag, gyönyörű fényképeket.

canonnyomtato

Azonnali rendszerbe állítás és vezeték nélküli csatlakoztathatóság

Az imagePROGRAF PRO-1000 lehetővé teszi, hogy a Canon Print Studio Pro pluginja segítségével a nyomtatási feladatok gyorsan végre hajthatóak legyenek akár több szerkesztőprogramból is, így például az Adobe Photoshopból és a Lightroomból. A különféle csatlakoztatási lehetőségnek köszönhetően a vezeték nélküli nyomtatás is megoldható számos akár laptopról, tabletről, vagy okostelefonoról és természetesen fényképezőgépről is. A nyomtatás felhőalapú támogatása révén a Dropboxban OneDrive-on, vagy a Google Drive-on tárolt fotókat közvetlenül is kinyomtathatjuk.

Kompakt méret, tökéletes stúdiók és művészeti iskolák számára

A kisebb nyomtatófejnek és az optimalizált belső részegységeknek köszönhetően az imagePROGRAF PRO-1000 egy tudásához mérten rendkívül kompakt készülék, mely kisebb helyet foglal el, mint a hagyományos nagyformátumú nyomtatók így egy asztalon is kényelmesen elhelyezhető. A 12 tintapatronnal működő készülék mérete: 723 x 433 x 285 mm.

 Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés