Connect with us

Hirdetés

technokrata

Házimozinál a kisszobában? Ezzel menni fog!

Smart home

Házimozinál a kisszobában? Ezzel menni fog!

Az LG új projektorával a legkisebb szobában is mehet a filmnézés!

Az LG Electronics (LG) új, már hazánkban is kapható LED projektora, a PF1000U Minibeam, mindössze 38 cm-es távolságról képes 100 hüvelykes (254 cm-es) képet vetíteni a vászonra vagy a falra. Mivel súlya két kilogramm alatt van, a projektor könnyen hordozható, és a ház bármely szobájában üzembe helyezhető. Full HD felbontásával, 1000 lumen fényerejével és könnyű kezelhetőségével a PF1000U LED projektor új mércét állít fel az otthoni projektor technológiában.  

Ahhoz, hogy 254 centiméteres képátlójú képet vetítsenek, a hagyományos projektorokat általában a faltól vagy a vászontól három, négy méter távolságra kell elhelyezni. Ez több problémát okoz egy kisméretű nappaliban, amellett, hogy már a projektor tápkábelének elvezetése is csúnya és balesetveszélyes lehet. A nagy távolságú vetítés miatt egy hagyományos készülék például „belépni tilos” területté nyilvánítja a szoba nagy részét a kép és a projektor között. Az LG PF1000U Minibeam LED projektor nem okoz ilyen korlátozásokat annak köszönhetően, hogy a 100 hüvelykes képet mindössze 38 centiméter távolságból vetíti.

lghazimozi

A PF1000U Minibeam modell további erőssége, hogy az általa vetített kép kiváló minőségű és részletgazdag. A képminőséget a Triple XD Engine javítja, egy chip, ami az LG 50 éves tévégyártói tapasztalatának eredménye. A Full HD (1920 x 1080 pixel) felbontású képet a RGB LED alapú vetítési rendszer állítja elő, mely élethű színeket jelenít meg, miközben Eco üzemmódban alig 21 dB a készülék zajszintje.

Kis mérete ellenére a PF1000U Minibeam képes moziélményt varázsolni a szobába. A trapézkorrekció funkció segítségével könnyen beállítható a torzításmentes kép abban az esetben is, ha a projektor nem igazodik tökéletesen a vetítési felülethez. A lenyűgöző hangélmény érdekében a projektor Bluetooth-on keresztül is kapcsolódhat a hangrendszerhez, a hordozható hangszórókhoz, vagy a vezetékmentes fejhallgatóhoz. A készülékben a földfelszíni sugárzás vételére képest DVB-T2-es TV tuner, USB és HDMI bemenet is található. Az USB csatlakozón keresztül a beépített médialejátszónak köszönhetően lejátszhatja kedvenc videóit is.

„Az LG Minibeam UST kiváló minőségű 100 hüvelykes Full HD képet vetít, és könnyedén át is vihetjük az egyik szobából a másikba” – mondta Lee In-kyu az LG Electronics Home Entertainment vezető alelnöke és televízió üzletágának vezetője. „Az LG Minibeam UST minden otthonban és szobában elérhetővé teszi a valódihoz hasonló moziélményt.”

A PF1000U ajánlott fogyasztói ára 399000 forint.

 



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés