Connect with us

technokrata

Megérkeztek az Epson 3LCD 3D projektorai

Dotkom

Megérkeztek az Epson 3LCD 3D projektorai

Már elérhető az Epson első oktatási és vállalati használatra szánt aktív 3LCD 3D projektora valamint első passzív 3D ikerprojektor rendszere.

A készülékeket nagy fényerejük, kedvező áruk és az Epson 3LCD technológiája teszik ideálissá oktatási intézmények, múzeumok, kiállítások, vállalatok és a vendéglátóipar számára.

Az Epson 3LCD technológia kimagasló képminőséget biztosít, amely rendkívül széles színteret ad, természetes, élénk képekkel. Mindkét projektor magas, 3000 lumen fehér- és színesfény kibocsátással rendelkezik, valamint különböző környezeti fényviszonyokra, illetve a nagy fényerejű 3D képek létrehozására optimalizált üzemmódokat kínál.

Epson EB-W16

Az Epson EB-W16 támogatja a 3D megjelenítés felsőoktatási, illetve tervezői és mérnöki alkalmazását. A könnyen kezelhető eszköz a 3LCD technológiának köszönhetően nagy fényerejű, nagy felbontású 3D képet, míg az 5000:1 kontrasztarány lenyűgöző részletgazdagságot biztosít. A karcsú, könnyű és hordozható projektor 1,2-szeres zoommal rendelkezik, így szinte bárhol lehetővé teszi a felhasználóknak a 3D tartalom kivetítését.

epson_eb-w16

Az EB-W16 az Epson USB-ről tölthető, rádiófrekvenciás, aktív blendés 3D szemüvegét használja, amely a projektortól akár 10 méter távolságban is használható. Az Epson EB-W16 2013 januárjától kapható 265.000 forintos ajánlott fogyasztói áron.

w16s03_png.png.nac.png

Epson EB-W16SK

Az Epson EB-W16SK az első passzív 3D projektor a piacon, amely kompatibilis az összes jelenlegi 3D jelformátummal: side-by-side, top-and-bottom, frame packing és frame sequential. Ez a rugalmasság biztosítja a felhasználóknak a vetítés lehetőségét a 3D tartalmak legszélesebb választékából.

Projektor-3D-Epson-EB-W16SK-111341-640x640

Az Epson EB-W16SK rendszer egy speciálisan kialakított konzol segítségével egymásra épített projektorokból áll. A projektorok USB csatlakozón keresztül kapcsolódnak egymáshoz vezérlés és szinkronizálás céljából, a mellékelt polárszűrők pedig mindkét objektívre felszerelhetők. A pontos átfedés érdekében a rendszer elektronikusan egymáshoz igazítja a két képet, az automatikus projektorillesztési beállítások használatával. Ez jelentősen csökkenti a beüzemelési időt.

Projektor-3D-Epson-EB-W16SK-9dPY26A projektorrendszer tartozéka egy polarizált 3D szemüveg, amely a nagy fényerejű, háromdimenziós tartalmak megtekintésére alkalmas, és kedvező árának köszönhetően alacsony üzemeltetési költségek mellett biztosítja a 3D élményt. Az EB-W16SK már kapható 590.000 forintos bruttó ajánlott fogyasztói áron.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin