Connect with us

technokrata

Bővül a Toshiba magyar termékpalettája

Dotkom

Bővül a Toshiba magyar termékpalettája

A Toshiba 2012 decemberétől Magyarországon is elkezdi szórakoztatóelektronikai berendezései – televíziókészülékei, asztali DVD és Blu-Ray lejátszói – forgalmazását.

A széles kínálatban a Toshiba legújabb fejlesztésű, LED háttérvilágítású hagyományos és 3D-s televíziókészülékei is szerepelnek. Legtöbbjük smart funkciókat is tartalmaz, melyek segítségével a felhasználók gyorsan és egyszerűen férhetnek hozzá a Toshiba Places szolgáltatáshoz, így egyéni igényeiknek megfelelően használhatnak különböző video- és hírportálokat, online video- és televíziós csatornákat, valamint véleményüket és beállításaikat barátaikkal is megoszthatják. Ez a felhőalapú, internetkapcsolatot igénylő, előtelepített szoftver lehetővé teszi, hogy a felhasználó digitális tartalmait arra alkalmas tévékészülékén, notebookján vagy táblagépén egyaránt élvezhesse. A felhasználó kényelmét a smart tévékbe épített WiFi egység, az Intel által fejlesztett WiDi, valamint az AutoView (a kép fényerejét a készülék a szoba fényviszonyainak megfelelően állítja be) funkció is szolgálja.


A választékban 3D-s aktív és passzív szemüveges és szemüveg nélküli típusok is hamarosan megjelennek. A világ első, kereskedelmi forgalomban kapható, szemüveg nélküli 3D technológiát alkalmazó, négyszeres HD felbontású, 2012/13-as EISA-díjas 55ZL2-es típusú televízió is a kínálat része.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin