Connect with us

technokrata

Két új, tudományos számológép a Canontól

Smart home

Két új, tudományos számológép a Canontól

Két új karcsú, sokoldalú tudományos modellel, az X MARK I Pro és F-789SGA készülékekkel bővítette a Canon népszerű számológépeinek családját.

A két, diákok és szakemberek számára is kiváló gépben kiemelkedő funkciók egész sora gondoskodik arról, hogy akár az irodában, akár az osztályban megbízható matematikai erőforrás legyen.

X MARK I Pro – professzionális kialakítás, speciális funkcionalitás

Ez az első professzionális-tudományos számológép a Canon felsőkategóriás X MARK I számológépcsaládjában. Elegáns, karcsú kivitele lenyűgöző teljesítményt takar, amely nagymértékben megkönnyíti a bonyolult számítások végrehajtását. A szakemberek és mérnök- vagy matematika szakos egyetemisták számára tökéletes X MARK I Pro 610 speciális funkciót tartalmaz az egyenletek megoldásához, valamint egy kényelmes APPS gombot a funkciók igény szerinti előhívásához. A 12 számjegyes, matematikakönyv stílusú LCD-kijelzőn könnyen áttekinthetők a számítások, a 19 tárolási és visszahívási funkcióval pedig könnyen előhívhatók a korábbi válaszok.  A billentyűk teteje duplán fröccsöntött, így a rajtuk látható szimbólumok és jelek állandó használat esetén sem kopnak meg. Könnyű súlyának köszönhetően nem jelent gondot a készülék hordozása, levehető tokja pedig óvja a számológépet az ütődésektől és koccanásoktól utazás közben.

F-789SGA – Egyetemi stílusú megjelenítés, okos műveletek

Ez az eszköz a Canon tudományos számológépeinek legfrissebb darabja, amelyet matematika- és mérnökhallgatóknak valamint oktatóknak szántunk, akik sokat dolgoznak számokkal. A 605 funkcióval, közöttük 79 beépített konstanssal és 172 mértékegység-átváltási mintával felszerelt F-789SGA gyorsan képes kiszámolni a bonyolult egyenleteket, a számítások pedig jól láthatók a nagy, matematikakönyvhöz hasonló digitális LCD-kijelzőn. A merev ház védi a gép lelkét, vagyis bátran lehet vele az egyetemi épületek között szaladgálni. A billentyűk és a ház felső része antibakteriális műanyagból készült. Az F-789SGA szintén ideális kórházakban, iskolákban, tudományos laborokban és irodákban történő használatra. Az X MARK I Pro és az F-789SGA 2012 júniusától lesz kapható.

Az X MARK I Pro legfontosabb jellemzői:
– Exkluzív megjelenés
– 610 funkció
– Nagy, tankönyvszerű kijelző
– 19 memória tároláshoz és visszahíváshoz
– A funkciók egyszerűen visszahívhatók az APPS gombbal
– Részben újrahasznosított Canon-termékek anyagából készül

F-789SGA:
– 605 speciális funkció
– 19 memória tároláshoz és visszahíváshoz
– 172 mértékegység-átváltási minta
– Részben Canon-termékek újrahasznosított anyagából készül
– Antibakteriális billentyűk
– Merev tok
– Nagy napelem és hosszú akkumulátoros üzemidő

 

 Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
honor

SmartPhone

A Honor 9X Pro már elérhető Magyarországon

2020. szeptember 16. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin