Connect with us

Hirdetés

technokrata

Három új fényképezővel gazdagodik a Sony Cyber-shot család

Smart home

Három új fényképezővel gazdagodik a Sony Cyber-shot család

A legdrágább készülék pillanatok alatt képes tűéles képet produkálni, ráadásul strapabírtó.

A Sony három új modellel gyarapítja amúgy is népes fényképezőgép családját. A DSC-TX200V a japán gyártó point’n’shoot fényképezője, melybe egy 18.2 megapixeles Exmor R-CMOS érzékelő került. 26 mm-es optikai lencséje ötszörös zoommal rendelkezik, tudja a 1080p-s videórögzítést 60 képkocka/másodperc sebességgel és 3.3 hüvelykes Xtra Fine TruBlack OLED érintőkijelzőt is kapott. A Sony állítása szerint a kamera BIONZ processzorának köszönhetően extrém alacsony zajszinten képes álló- és mozgóképet rögzíteni.

A megnövelt fókusz-rendszerének hála pedig villámgyorsan állítja be az élességet a készülék, nappali fényviszonyok mellett 0.13 másodperc alatt, gyérebb megvilágítás esetén pedig 0.25 másodperc a szintidő a ráélezésehez. A készülékház valamilyen szinten vízálló is, 4.8 méteres mélységig nem ázik be, ráadásul jól bírja a hideget is, nagyjából -10 fokig nem történik baja a készüléknek, ha kint felejtjük a kertben vagy a hóban.

A másik két készülék, a WX70 és a WX50 viszont nagyban hasonlít egymásra. Mindkettő készülék 16.2 megapixeles Exmor R-CMOS szenzort kapott, 25 mm-es 5x-ös optikai zommal van ellátva. 12 megapixeles állóképeket lehet velük készíteni filmezés közben, melynek felbontása 1080i (1440×1080). Mindhárom készülék 9 különböző képeffekttel rendelkeznek, melyet a Sony a NEX-sorozatból emelt át. Ami különbség a két modellnél, az a képernyőméret, míg a WX50 kijelzője 2.7 colos, addig a WX70-é 3 colos. Mindkét modell érintőképes.Mindhárom készülék márciusban kerül a boltok polcaira különböző színekben. A DSC-TX200V kereskedői ára 500 dollár körül fog alakulni, míg a DSC-WX70 230 dollárba, a DSC-WX50 pedig 200 dollárba fog kerülni.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés