Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egyszerre két iPodot eszik az új mini Hi-Fi

Smart home

Egyszerre két iPodot eszik az új mini Hi-Fi

Egy mini hangrendszer azoknak, akiknél a családban esetleg több iPod, vagy iPhone is található.

Ma már rengeteg olyan mini Hi-Fi kapható, melynek felső részén egy dokkoló állomást helyeznek el a gyártók, és ebbe a dokkolóba lehet behelyezni a népszerű iPod zenelejátszók valamelyikét. Az iLuv által most bejelentett iMM183 alapötlete is ehhez hasonló, azonban az újdonság tetején nem csak egy, hanem rögtön két iPodnak is helye van.

#img1#

Zenét lejátszani egy időben természetesen csak az egyik, dokkolóban pihenő készülékről lehet, azonban mindkét iPod akkumulátora egyszerre tölthető. A zene forrásául szolgáló iPod egyébként szabadon megválasztható, legyen az az egyes, vagy éppen kettes állomáson. Az iLuv iMM183 a számos különböző iPod hordozható zenelejátszón kívül az iPhone mobiltelefon mindhárom változatát támogatja.

A 149 dolláros, vagyis átszámítva mintegy 28 ezer forintos árú, természetesen távirányítóval együtt szállított mini Hi-Fi többek közt sztereó FM rádióval, 3,5 milliméteres szabványos ki- és bemenetekkel, valamint egy érdekes, úgynevezett tornádó-előrejelző szolgáltatással is fel van vértezve. A 2,4 kilogramm tömegű iLuv iMM183 284x87x183 milliméter méretű.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés