Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Michelin a minőségi vendéglátás felé tereli az iPhone használókat

Smart home

A Michelin a minőségi vendéglátás felé tereli az iPhone használókat

A nagy tiszteletnek örvendő Michelin étteremkalauz vendéglőkeresővel egészíti ki iPhone alkalmazásainak sorát.

A hétfő óta elérhető Michelin szoftverek segítségével a környékünkön lévő igényes éttermekbe találhatunk el. Jelenleg New York, San Francisco, német, spanyol, portugál, olasz, és brit verziói érhetőek el a programnak. Az alkalmazás 6,99 dollárba kerül városonként, és az iPhone helymeghatározó képességeit kiaknázva, a hozzánk legközelebb lévő éttermeket ajánlja figyelmünkbe. A program akár az ízlésünknek megfelelő helyeket is képes kiemelni.

A felhasználók kommenteken keresztül értékelhetik a meglátogatott éttermeket. A Michelin idén ünnepli 100-ik születésnapját, és a három csillagos étteremértékelési rendszerét még mindig csak kiképzett, inkognitóban dolgozó ellenőrök gyakorolják. A csillagokkal is megtisztelt éttermek a kalauzok körülbelül 10 százalékát teszik ki, egy másik népszerű kategória a Bib Gourmand, melyet az elfogadható áron figyelemreméltó minőséget hozó éttermek kaphatnak meg, írta meg a Yahoo! News.

A Michelin márciusban már piacra dobta iPhone-ra és iPod Touch-ra a francia étteremkalauzának teljes verzióját. Szintén ebben a hónapban egy 10 ezres európai étteremlistával is meglepte a népszerű okostelefon felhasználóit.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés