Connect with us

technokrata

A Canon értékesítette százmilliomodik kompakt digitális fényképezőgépét

Smart home

A Canon értékesítette százmilliomodik kompakt digitális fényképezőgépét

A Canon, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata értékesítette a százmilliomodik digitális kompakt fényképezőgépét. A vállalat a közeljövőben egy speciális színváltozatú modellt mutat be, így szeretné megünnepelni az amatőr fotózás mérföldkövének is tekinthető jeles alkalmat.

Az 1996-ban megjelent PowerShot 600 óta a vállalat összesen 106 modellt mutatott be világszerte, így az elmúlt évek során a Canon a forradalmi kialakítású digitális kompakt fényképezőgépek szinonimájává vált.

A Canon áttörő technológiai újdonságainak köszönhetően vezető vállalattá vált a kompakt digitális fényképezőgépek fejlődési folyamatában. A DIGIC processzor a kiemelkedően gazdag képadatok nagysebességű feldolgozását tette lehetővé, míg a beépített képstabilizátorral ellátott ultrakompakt objektívek egyenletes, elmosódás nélküli eredményt biztosítanak. A Canon által kifejlesztett iSAPS-technológia pedig a fényképezés körülményeinek felmérésével segíti a kiváló minőséget és a pontos expozíciót.

“Nagy örömünkre szolgál, hogy a digitális fényképezőgépek piacán ilyen jelentős értékesítési számot értünk el. A Canon tovább folytatja az új termékek tervezésével és új technológiák fejlesztésével összefüggő kutatásait, hogy mindenki megörökíthesse legemlékezetesebb pillanatait – mondta Mogens Jensen, a Canon Consumer Imaging Europe vezetője.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin