Connect with us

technokrata

A Canon bemutatta LEGRIA márkáját

Smart home

A Canon bemutatta LEGRIA márkáját

A Canon a flash memóriás és merevlemezes kamerák sorozatához tartozó új LEGRIA márka piaci bevezetésével kívánja erősíteni sikeres Freecording kampányát.

“A 2008-ban indított Freecording kampány segít, hogy a vásárlók elismerjék a Canon kamerák tudását. A LEGRIA  pedig egyesíti a Canon HD és flash kamerák két legfontosabb előnyét, a kiváló élénk képet és az egyszerű kezelhetőséget” – mondta Gregory Kukolj, a Canon Europe marketing-kommunikációs igazgatója.

A 2008-ban elindított Freecording legfontosabb üzenete a szabályok nélküli felvételkészítés: ledönteni a kamerák használatát hagyományosan korlátozó határokat. Felrúgja a szabályt, amely szerint csupán a nyaralásról, a nevezetes alkalmakról vagy gyermekünk első lépéseiről készítünk videofelvételeket. Arra ösztönzi a felhasználókat, hogy különleges alkalom nélkül bármikor új perspektívából, spontán filmezzenek.

A LEGRIA sorozat magában foglalja az összes Canon nagy felbontású kamerát: a szalagra és merevlemezre rögzítőket, és a flash memóriás HF és HF S sorozatot, valamint a flash memóriára rögzítő, ám normál felbontású kamerákat is. A LEGRIA HD kamerák minőségét a díjnyertes Canon HD Camera rendszer, a Full HD CMOS képérzékelő, a Canon HD Video objektívek, valamint a DIGIC DV II és DIGIC DV III képfeldolgozó együttese garantálja. A Canon HD flash memóriás modellek pedig kis méretüknek köszönhetően tökéletesek illeszkednek a Freecording üzenetéhez – áll a cég közleményében.

A flash memóriára rögzítő LEGRIA SD – Canon FS sorozat – modellek is rendkívül kicsik, így bárhová magunkkal vihetjük őket. Továbbá a beépített memóriának és memóriakártyának köszönhetően ideális Freecording eszközök.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin