Connect with us

Hirdetés

technokrata

2011-re érkezik az iTelevision?

Smart home

2011-re érkezik az iTelevision?

Az Apple vállalat az iPod és az iPhone nagysikerű termékek után új piacra tervez betörni, látható távolságba került az iTelevision megjelenése. Bár a cég eddig nem erősítette meg az információkat, de a Pipe Jaffray elemzője szerint ez jelenleg a társaságnak az egyetlen logikus lépése.

A nagyhírű elektronikai vállalat, az Apple 2011-re betörhet a televíziós iparba, forradalmasítva ezzel az otthoni szórakozást, közölte Gene Munster a Pipe Jaffray befektetési bank elemzője. A készülék képes lesz kapcsolódni a világhálóhoz, ahonnan filmeket és tévéműsorokat lehet majd letölteni és megtekinteni.

Munster szerint az Apple egyetlen logikus lépése jelenleg a televízió piacra való betörés, illetve, hogy több pénzt fektessenek ennek a terméknek a fejlesztésébe, és kevesebbet a számítógépekbe. Az Apple különleges képessége, hogy a termékei kiváltképp felhasználóbarátok, megváltoztathatja az egész iparágat, ahogy az iPhone megjelenése is változtatott a mobiltelefon ágazaton.

A befektetési bank arra hívta fel a figyelmet, hogy a vállalat egy öt éves 500 millió dolláros szerződést kötött az LG csoporttal, aminek a keretein belül LCD képernyőket fognak készíteni, amit tévéként is lehet használni. A kaliforniai székhelyű cég eddig egy Apple TV Box nevű terméket készített, ami 256 dollárba kerül (57 ezer forint). A készülék segítségével digitális tartalmakat van lehetőség letölteni – adta hírül a Telegraph.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés