Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kábelek nélkül: notebookon tárolt videók és zenék a tévén

Smart home

Kábelek nélkül: notebookon tárolt videók és zenék a tévén

Toshiba Satellite A660 – akár Blu-ray íróval.

Bemutatkozott az elsősorban multimédiás feladatokra tervezett tartós, elegáns mintázatú fekete borítással és megújult billentyűzettel rendelkező Satellite A660 notebook. A 16 hüvelykes (40,6 cm) képátlójú kijelző mellé ezért Dolby Advanced Audio hangtechnológiát kínál, Harman Kardon sztereó hangszórókkal. Ha a notebookot egy MP3-lejátszóhoz csatlakoztatjuk, az új Sleep-And-Music szolgáltatás lehetővé teszi a zene lejátszását a laptop alvó vagy kikapcsolt állapotában is.

A konfigurációtól függően tartalmazhat Blu-ray újraíró meghajtót, amely nemcsak lejátssza a HD tartalmakat, hanem akár 50 gigabájtnyi adatot is képes tárolni a kétrétegű lemezeken. A notebookhoz tartozik továbbá a Resolution+ alkalmazás is, amellyel a normál felbontású tartalmak valós időben javíthatók fel közel HD-minőségűre.

A Toshiba médiavezérlő segíti a felhasználókat fotók, videók és zenék megosztásában a csatlakoztatott DLNA-eszközök között. Az Internet Explorer böngészőhöz készült Toshiba Media Controller Plug-In segítségével a Youtube videomegosztón tárolt Flash-videók tekinthetők meg a csatlakoztatott DLNA televízió képernyőjén. Tartalmazza a nemrégiben bejelentett Intel vezeték nélküli megjelenítés (WiDi) technológiát. A WiDi segítségével a felhasználók a notebookon tárolt videókat és zeneszámokat kábelek nélkül tölthetik le a WiDi-támogatással rendelkező televíziókra. A WiDi Wi-Fi kapcsolattal párhuzamosan használható.

A Satellite A660 modell 2010 második negyedévétől vásárolható meg Magyarországon.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés